Magazine 03 - 2024

Magazine 03 - 2024

Verschijnt in week 25
Header afbeelding

Word jij onze nieuwe verslaggever?

LRCH Magazine zoekt een nieuwe verslaggever, iets voor jou?

Je bent gek op Land Rovers, je vindt het leuk om aan evenementen deel te nemen, je praat graag met andere liefhebbers… Waarom schrijf je dan nog niet voor LRCH Magazine?  

We zoeken voor ons LRCH Magazine een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om te schrijven over events, en onder meer de interviews wil doen voor de rubrieken ‘Every dog has its day’ en ‘Op de achterbank’. Super-interessant om te doen en je komt nog eens ergens, want als verslaggever staat het je vrij alle events en bijeenkomsten te bezoeken.   

Je gaat dan deel uitmaken van een redactieteam dat al jaren plezierig samenwerkt. Het is een professionele club vrijwilligers die met enorm veel plezier en toewijding zes keer per jaar het LRCH Magazine opstelt Je krijgt alle details over Land Rover uit eerste hand en je ontmoet interessante mensen. Je bepaalt mee aan de inhoud van het magazine en je hebt je eigen rubriek en verantwoordelijkheden.  

Ben je daar dan druk mee? Tuurlijk, het kost tijd, maar hoe geweldig is het om van je hobby je ‘werk’ te maken?  

Kortom, neem contact op met ons. Bel of mail gerust even om eerst even te praten over de inhoud van taken en mogelijkheden.
Ons bestuurslid Communicatie Norbert of onze eindredacteur Egbert Jan gaat graag met je in gesprek.
Mail naar: 
eindredactie@LRCH.nl of gebruik deze link en wie weet word jij de nieuwe reporter bij LRCH Magazine!