Magazine 02 - 2024

Magazine 02 - 2024

Verschijnt in week 14
Header afbeelding

Route info

De LRCH kent meerdere soorten van evenementen.
Zo zijn er dagen dat er op een afgesloten terrein met de auto offroad gereden kan worden en zijn er toertochten (allroad)over de openbare weg. Deze laatste worden vaak via het zogenaamde ‘bol-pijl principe’ verreden.

Hieronder wordt nadere informatie verstrekt over wat u bij deze evenementen aan route-informatie kunt verwachten.


OFFROAD

Bij elk LRCH Offroad evenement wordt met gekleurde pijlen een indicatie afgegeven van de zwaarte van de uitgezette rit of te volgen route.

Groene pijlen: verhard rijden.

Blauwe pijl terreinrijden

Blauwe pijlen: route voor iedereen.

Rode pijl terreinrijden

Rode pijlen: route voor gevorderden en licht geprepareerde auto’s.

Zwarte pijl terreinrijden

Zwarte pijlen: extreme route voor gevorderden met extreem geprepareerde auto’s.

.

ALLROAD

Bij een LRCH Allroad evenement (toertocht) wordt gebruik gemaakt van het bol-pijl principe. In bijgaande PDF wordt uitgelegd hoe e.e.a. in zijn werk gaat.

Disclaimer

Hoewel we proberen om de informatie altijd actueel te houden, zijn we niet verantwoordelijk voor de correctheid van de route-indeling. Routes kunnen afgesloten zijn of het terrein kan drastisch veranderd zijn door gebruikers of weersomstandigheden. Het gebruik van deze informatie is geheel op eigen risico. Kennis van de lokale wet- en regelgeving is uw eigen verantwoordelijkheid. LRCH is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade ontstaan door mogelijke gebeurtenissen die u overkomen door het gebruik van de door ons gegeven informatie. Gedraag u verantwoordelijk en volg de grondbeginselen Groene Code FNTC op, zodat anderen dezelfde belevenis kunnen ervaren.