Magazine 02 - 2024

Magazine 02 - 2024

Verschijnt in week 14
Header afbeelding

LRCH

De Land Rover Club Holland, kortweg LRCH, is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover. De club die in 1988 werd opgericht, telt inmiddels ruim 2.600 leden. Het bestuur wordt bijgestaan door diverse evenementen-commissies, een technische commissie en een communicatieteam. Verder is er de clubshop waar voor aantrekkelijke prijzen tal van artikelen zijn te verkrijgen zoals boeken, clubkleding en dvd’s.

Doel van LRCH is zowel eigenaren van een Land Rover (Defender, Discovery, Freelander en Range Rover hierbij inbegrepen), als mensen die er (nog) geen bezitten doch het merk een warm hart toedragen, zoveel mogelijk te laten genieten van de zeer bijzondere eigenschappen van deze auto’s.
Technische onderwerpen, maar ook reisverslagen en andere wetenswaardigheden zijn te vinden in het full color LRCH Magazine dat tweemaandelijks verschijnt. Binnen de technische commissie is veel kennis voorhanden over aankoop, onderhoud en reparatie van de Land Rover. Voorts worden door de LRCH regelmatig terrein-evenementen, puzzelritten en familieweekeinden georganiseerd, die zowel de beginnende- als ook de meer ervaren rijders veel plezier opleveren.

Stel een vraag

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.