Magazine 02 - 2024

Magazine 02 - 2024

Verschijnt in week 14
Header afbeelding

Commissies

Het bestuur wordt bijgestaan door commissies, die bestaan uit een aantal leden die zich op vrijwillige basis voor de club inzetten. Onder begeleiding van een commissiehoofd organiseren zij activiteiten.

Voorbeelden van taken van commissies zijn:

  • Het organiseren van off road en all road evenementen
  • De trial competitie
  • Support geven bij off road en all road evenementen
  • Organisatie van de clubshop
  • Uitgeven van het LRCH Magazine

Commissieleden leiden een evenement in goede banen en zijn het aanspreekpunt voor uw vragen. Ze zijn te herkennen aan de zwarte clubjas en/of bovenkleding met het logo van de betreffende commissie.

Wat doet een commissie allemaal om een evenement te organiseren?

Bij de organisatie van een evenement komt veel meer kijken dan u waarschijnlijk denkt. De voorbereidingen kunnen soms al maanden van tevoren starten. Zo moeten commissieleden een juiste locatie vinden, vergunningen regelen of sprekers voor informatie-avonden regelen. Daarnaast moet er op tijd een inschrijving starten. Dan begint het uitzoeken van routes of parcours. Op de dag zelf zet de commissie de route uit, of regelen zij de (kampeer)faciliteiten. Hier komt voor de clubshop- en cateringcommissie hun eigen voorbereiding nog bij. Tijdens een evenement zijn alle commissieleden betrokken bij het veilig, in goede banen leiden van het evenement. En daarna schrijft iemand vaak nog een verslag dat u terug kunt lezen op de website.

Klik op een van de onderstaande iconen voor meer informatie:

Stel een vraag

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.