Magazine 02 - 2024

Magazine 02 - 2024

Verschijnt in week 14
Header afbeelding

Communicatie team

Het communicatieteam is samengesteld uit vier ‘subcommissies’ die allemaal hun eigen aandachtsgebied hebben. Binnen het team zijn vrijwilligers actief voor het LRCH magazine, website, socialmedia en de 4×4 vakantiebeurs.

LRCH magazine

Ieder jaar brengt LRCH zesmaal een prachtig magazine uit voor haar leden boordevol reisverslagen, interessante artikelen over Land Rovers in binnen- en buitenland, uitgebreide verslagen van evenementen en allerlei andere leuke columns. Dit magazine wordt eveneens samengesteld door bedreven en vakkundige vrijwilligers. Vol enthousiasme en onder toeziend oog van de eindredacteur, werkt de redactie samen met de vele tekstschrijvers, fotografen en vrijwilligers die de teksten controleren op spel- en stijlfouten, aan dit magazine van formaat!

Website

De website is een belangrijk medium voor de LRCH. Via de site kunnen leden informatie vinden over evenementen die op stapel staan en zich gelijk inschrijven voor deze activiteiten. Tevens zijn de verslagen te lezen, biedt het toegang tot het forum waar veel kennis onderling wordt gedeeld en is de clubshop bereikbaar om trotse eigenaar te worden van leuke LRCH-items.

Dit communicatiekanaal wordt beheerd door gedreven vrijwilligers die telkens weer zorgen voor de juiste informatie op de juiste plek en op het juiste moment.

Socialmedia

Niet meer weg te denken zijn andere digitale communicatiekanalen zoals Facebook en Twitter. LRCH zoekt voor de doorontwikkeling van deze kanalen nog vrijwillige versterking. Vindt je het leuk om hier mede vorm aan te geven? Neem dan gerust contact op!

4×4 vakantiebeurs

Jaarlijks in maart organiseren enthousiaste vrijwilligers dé 4×4 vakantiebeurs. Deze beurs is inmiddels uitgegroeid tot een begrip op het gebied van off road vakanties en allerlei accessoires die daarbij noodzakelijk of handig zijn. De beurs wordt gecombineerd met off road- en trailrijden. Het off roadparcours is deze dag alleen voor Land Rovers toegankelijk, zelfs als je (nog) geen lid bent. Tegen een kleine vergoeding mag je dan ook je auto uittesten op dit uitdagende terrein. Daarnaast is er van alles te doen voor kinderen. Kortom: Dé 4×4 vakantiebeurs is een aanrader als je met je Land Rover er op uit wilt en uitdagende vakanties wilt houden in andere delen van de wereld!

Evenementen

Heb je een vraag of opmerking over een specifiek evenement, neem dan direct contact op met de betreffende commissie.

Stel een vraag

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.