Magazine 06 - 2022

Magazine 06 - 2022

Verschijnt in week 51
Header afbeelding

Offroad dag 1 | 2023

Aftrap van het Jubileum-jaar!

De eerste Offroad dag van 2023 is weer een feit!
In het jubel-jaar 2023 gaan we een aantal ‘weet-u-nog-wel’ evenementen organiseren. De Offroad Commissie trapt als vanouds af met een Offroad dag. Althans, dat dacht je.

Want wie herinnert zich niet dat het jaar altijd gestart werd met een nachtevenement op de motorcrossbaan in Heerde?
Het voorterrein was nog wel enigszins verlicht, want daar was het rennerskwartier. Ging je eenmaal de baan op, dan was het navigeren op de lampjes. Lucas gaf met de Serie-tjes niet al teveel duidelijkheid, dus was het wellicht beter om op je voorganger te navigeren.
Een onverwachte kuil was als een trap onder je kont; je stuitert van je stoel tegen het dak en ploft weer terug op het fijne skai zeteltje om vervolgens lekker verder te tokkelen. Beslagen voorruit, schuiframen open, jas aan en muts op. Dat waren nog eens tijden!

Juist. En om den ouden doosch maar gelijk open te trekken; we gaan het jaar aftrappen met een onvolprezen Offroad-Nacht!

Nou ja, een klein beetje schmeigeln mag wel, want we duiken wel de donkerte in, maar niet écht in de nacht. De vergunningen laten dat helaas niet meer toe ;-( .

Op zaterdag 21 januari 2023 gaat het gebeuren op het terrein in Loon op Zand (Heerde mag al een tijdje niet meer gereden worden).

Om je gedurende het handenschudden van je mede-clubgenoten (het is immers het eerste event van het nieuwe jaar) een beetje warm te houden is de horeca gezellig geopend.

En als je nú al denkt: ‘dat lijkt mij gezellig; maar daarna nog helemaal naar huis rijden?‘ dan kan dat, want je kunt ook blijven overnachten.
Wel zo gezellig als je net een fijne partij handen bent wezen schudden in die horeca gelegenheid….

Kortom: hoe kun je het feestjaar beter starten?
Welnu: door even op te letten of je moet inschrijven of niet.

Wie schrijft er in?

Je schrijft in als je:
1. Van de evenementenregeling van de Belastingdienst gebruik wilt maken, of
2. Wilt blijven overnachten

Wie schrijft er niet in?

Je hoeft je niet in te schrijven als je deze avond slechts wilt rijden (misschien wat alcoholvrije handen wilt schudden) en ’s avonds weer naar huis gaat 😉

Dit evenement is aangemeld bij de Belastingdienst

Off Road Commissie commissie
Locatie

Baan achter de Plakken 1, 5175 NP Loon op Zand

Startdatum

zaterdag 21 januari 2023 16:00 uur

Einddatum

zaterdag 21 januari 2023 22:00 uur

Inschrijven vanaf 12 december 2022