Magazine 02 - 2024

Magazine 02 - 2024

Verschijnt in week 14
Header afbeelding

Nachtrit 2024 - Høken in ut duuster

Voor deze avond/nachtrit is er een hele mooie route uitgezet in een stukje Nederland, waar het nog echt donker wordt avond’s. De regio van de rit is oost Gelderland, de Achterhoek, het domein van Normaal, Boh Foi Toch, Jovink en niet te vergeten de Zwarte Cross.

De route zal over kleine verharde wegen gaan, maar vooral over de fijne zandpaden die deze regio rijk is en door stukjes dichte bebossing. De rit start en eindigt bij een camping, waar desgewenst na de rit overnacht kan worden, ze hebben een mooi verwarmd sanitair gebouw en hebben ook enkele chalets die gehuurd kunnen worden, als je zelf geen kampeermiddel mee wil of kan brengen en wel wil blijven slapen.

We starten in 2 blokken van 30min, om iedereen makkelijker gespreid te kunnen laten vertrekken, zodat je echt kan genieten van het donker. De startblokken zijn 19:00-19:30 of 19:30-20:00. We verwachten dat iedereen uiterlijk om 23:59 weer terug kan zijn. (Dan sluit het eindpunt ook)

Bij de start is er koffie/thee en bij terugkomst een lekkere warme snack of kop soep. Extra drinken is voor eigen rekening beschikbaar.

Neem een zaklamp en/of een hoofdlampje mee, de start en eind locatie is normaal gesloten na zonsondergang en het is er dus best donker, buiten het horeca gebouw.

Naast de camping is een restaurant, als je daar wil eten, voorafgaand aan de rit, is het gewenst om even te reserveren.

Bij de inschrijving kan je gelijk aangeven of je met je eigen kampeermiddel wil blijven kamperen en er direct betalen voor de overnachting van zaterdag op zondag. De mensen die via de LRCH blijven kamperen zijn zaterdagmiddag welkom tussen 12-17u om zich aan te melden bij de camping en hun kampeermiddel op te bouwen/zetten.

Als je meerdere nachten wil blijven of wil overnachten in een accommodatie van de camping, neem dan contact op met de camping zelf. En vink dan niet aan dat je wil blijven kamperen bij de rit inschrijving, je kan dan bij de camping zelf reserveren en afrekenen.

De rit wordt gereden met een roadboek in bol-pijl formaat, zoals we meestal gebruiken, is dit nieuw voor je? Dan hebben we het idee ervan hier alsvast uitgelegd.

All Road Commissie commissie
Locatie

De Achterhoek

Startdatum

zaterdag 24 februari 2024 19:00 uur

Inschrijving gesloten