Magazine 2021 - 03

Magazine 2021 - 03

Verschijnt in week 24
Header afbeelding

4D Challenge

Het mooiste internationale evenement voor sportieve Land Rover rijders, door teams uit binnen- en buitenland gedurende 4 dagen op uitdagende wijze hun grenzen te laten verleggen.

English

For information in english please click here

Dit sportieve en uitdagende evenement wordt, sinds 2014, elke twee jaar georganiseerd door Land Rover Club Holland. Het is een internationale wedstrijd in de geest van de fameuze Camel Trophy (tussen 1980 en 2000) en G4 Challenge (2003 en 2006). Deze wereldwijde evenementen werden door de Land Rover fabriek georganiseerd en bestonden uit proeven voor rijvaardigheid en tal van sportieve uitdagingen.

Ook voor de LRCH 4D Challenge gelden per editie verschillende uitdagingen. Twee dingen staan altijd centraal: rijden in de eigen Land Rover en het doorzettingsvermogen van de deelnemers. Teams van 2 personen (man en/of vrouw) nemen het vier dagen tegen elkaar op. Het programma is telkens verrassend en bevat tal van uitdagende fysieke opdrachten en rijvaardigheidsproeven. De combinatie van het geheel stelt de deelnemers stevig op de proef. Na afloop is één team de winnaar.

Tot de uitdagingen kunnen behoren

  • Land Rover trials: rij- en navigatievaardigheden
  • Survival runs: lange afstanden gecombineerd met hindernissen
  • Kano-races: oriëntatie-opdrachten op het water
  • Mountainbiking: oriëntatie-opdrachten op afwisselende parcoursen
  • Specials: hersenkrakers en groepsopdrachten

4e editie 2021 – The Next Level

Vanwege de corona-pandemie is dit evenement in 2021 afgelast. De organisatie zoekt naar mogelijkheden om de wedstrijd te verplaatsen naar 2022.

This event has been canceled in 2021 due to the corona pandemic. The organization is looking for opportunities to move the competition to 2022.

De wedstrijd wordt gehouden in Nederland en omringende landen. Het inhoudelijke programma blijft tot op het laatst een verrassing.

Meer weten, zien of inschrijven

  • Heb je vragen en wil je contact met ons opnemen? Je bent van harte welkom.
  • Wil je de vorige 3 edities bekijken, ga dan naar ons YouTube kanaal.
  • Wil je geïnformeerd worden over de laatste nieuwtjes? Volg ons op Facebook en of Instagram.
  • Vanwege het bereiken van het maximaal aantal teams is de inschrijving gesloten.

Nieuw, fotoboek van de 3rd Edition!

Van de 3rd Edition in 2018 is een prachtig fotoboek verschenen, dat online kan worden besteld (EUR 55,00 inclusief verzendkosten).