Magazine 1

Magazine 1

Verschijnt in week 04
Header afbeelding

Trial Commissie

Wat is de Trial Competitie

De Trial Commissie organiseert de LRCH Trial competitie. Deze competitie bestaat in 2018 uit 4 behendigheidswedstrijden die gedurende het jaar worden gereden. Tijdens zo’n wedstrijd rijdt de deelnemer 4 uitgezette proeven, waarbij het de kunst is binnen de lijnen te blijven, geen paaltjes en dergelijke te raken en zo weinig mogelijk te steken, stoppen of achteruit te rijden. Een kritische jury beoordeelt de verrichtingen en deelt ‘strafpunten’ uit. De jury bepaalt haar oordeel aan de hand van het hier te downloaden Trial reglement LRCH   Dit reglement is voor de competitie 2018 ongewijzigd.

Voertuig categorieën

Om een gelijkwaardige competitie te hebben is het deelnemersveld opgedeeld in 4 klassen aan de hand van de wielbasis van de deelnemende auto. Deze categorieën zijn

  • Kleiner dan 90 inch
  • 90 inch
  • 110 inch
  • Discovery, Range Rover en 130 inch

Deelname aan de Trial Competitie

Deelname aan de Trial Competitie is alleen mogelijk voor leden die zich hebben aangemeld. Hiervoor wordt men in januari via de site door de Trial commissie uitgenodigd. Verzekeringstechnische en organisatorische redenen dwingen ons incidentele deelname gedurende de competitie niet toe te staan. Wel worden tijdens off-road en kampeerevenementen regelmatig trial proeven uitgezet die voor alle leden toegankelijk zijn. Toeschouwers zijn van harte welkom.

Wil je meer weten of een vraag stellen?

Wil je meer weten over de Trial Commissie of heb je een vraag over onze evenementen, dan horen we het graag. Maak daarvoor gebruik van het contactformulier op deze pagina.

Stel een vraag

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.