Magazine 02 - 2024

Magazine 02 - 2024

Verschijnt in week 14
Header afbeelding

Trial Commissie

Wat is de Trialcompetitie

De Trial Commissie organiseert de LRCH Trialdagen en de LRCH Trialcompetitie.
Deze competitie bestaat uit 5 of soms 6 behendigheidswedstrijden die gedurende het jaar worden gereden. Tijdens zo’n wedstrijd rijdt de deelnemer 4 uitgezette proeven, waarbij het de kunst is binnen de lijnen/linten te blijven, geen paaltjes en dergelijke te raken en zo weinig mogelijk te steken, stoppen of achteruit te rijden. Een kritische jury beoordeelt de verrichtingen en deelt ‘strafpunten’ uit. De jury bepaalt haar oordeel aan de hand van het hier te downloaden Trial reglement LRCH.

Voertuig categorieën

Om een gelijkwaardige competitie te hebben is het deelnemersveld opgedeeld in 4 klassen aan de hand van de wielbasis van de deelnemende auto. Deze categorieën zijn:

  • Kleiner dan 90 inch
  • 90 inch
  • 110 inch
  • Discovery, Range Rover en 130 inch

Deelname aan de Trial competitie

Deelname aan de Trial competitie is alleen mogelijk voor leden die zich hebben aangemeld. Hiervoor wordt men in januari via de website door de Trial Commissie uitgenodigd. Verzekeringstechnische en organisatorische redenen dwingen ons om niet vooraf aangemelde deelname gedurende de competitie niet toe te staan.

Deelname aan de Trial dagen

Wilt je of kun je niet alle dagen deelnemen aan de Trials? Geen probleem. Je kunt uiteraard ook gewoon een dag Trials rijden zonder mee te doen aan de competitie. In de agenda op de website zie je op welke dagen de trials georganiseerd worden. Je dient wel per Trial dag even in te schrijven.

Wil je meer weten of een vraag stellen?

Wil je meer weten over de Trial Commissie of heb je een vraag over onze evenementen, dan horen we het graag. Maak daarvoor gebruik van het contactformulier op deze pagina.

Stel een vraag

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.