Magazine 03 - 2024

Magazine 03 - 2024

Verschijnt in week 25
Header afbeelding

All Road Commissie

De All Road Commissie organiseert jaarlijks ongeveer zes evenementen die toegankelijk zijn voor ieder type Land Rover. Daarbij worden geen bijzondere eisen gesteld aan de uitvoering van de auto. De dag- of meerdaagse evenementen zijn vaak gericht op het hele gezin.

Dagevenementen

Per jaar worden drie of vier tourritten georganiseerd over verharde en onverharde wegen. Als landelijke club doen we dat door alle delen van Nederland met soms uitstapjes naar België of Duitsland. De ritten hebben vaak een thema, zoals bijvoorbeeld, het voor- of het najaar, vaderdag, kerstmis, of een rit in nachtelijke uren.

Eén keer per jaar, op de Ladies Day, gaat alle aandacht naar de dames met een Land Rover. Zij kunnen dan naar hartelust rijden zonder priemende ogen van hun partner.

Meerdaagse evenementen

Verder organiseren wij meerdaagse evenementen zoals het Comfortweekend of het zeer populaire Familiekampeerweekend. Samen met de Off Road Commissie organiseren wij het jaarlijkse Bikkelweekend in februari.

Zo nu en dan doen we iets speciaals in het binnen- of buitenland. Zo brachten wij al eens een bezoek aan de Land Rover fabriek in Solihull, gingen we green lanen in Wales en organiseerden we een lang weekend in Zweden.

Overige taken

De All Road Commissie ondersteunt tot slot de tweejaarlijkse LRCH 4D Challenge en helpt ook het organisatiecomité van de LRCH jubilea.

Wil je meer weten of een vraag stellen?

Wil je meer weten over de All Road Commissie of heb je een vraag over onze evenementen, dan horen we het graag. Maak daarvoor gebruik van het contactformulier op deze pagina.

Stel een vraag

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.