Magazine 03 - 2024

Magazine 03 - 2024

Verschijnt in week 25
Header afbeelding

Vrijwilligers gezocht

Gezocht… vrijwilliger M/V 

LRCH is een professionele ledenclub, liefhebbers van het mooie merk Land Rover. Maar zoals veel verenigingen, komen we vaak handjes en hoofdjes tekort. Ons verzoek is dus: meld je aan als vrijwilliger bij LRCH. Het is leuk, interessant, leerzaam en dankbaar werk. En… je komt nog eens ergens!  

Waar doe je het voor? 

LRCH heeft meer dan 2.500 leden en met zo’n 25 evenementen per jaar is er heel wat te doen voor ons team van vrijwilligers. Hoewel, door het virusmonster gaan veel events soms even niet door, maar neemt niet weg dat we als vereniging jou graag verwelkomen als vrijwilliger. 

We hebben een aantal concrete ‘vacatures’. Zit er iets bij wat je aanspreekt, stuur dan een mailbericht aan de betreffende teamleider om een (telefonische/online) afspraak te maken. Je hoort dan wat er van je verwacht wordt en ook hoeveel vrije tijd het van je vraagt.  

Als vrijwilliger krijg je er veel voor terug. Het is leuk om in een enthousiast team te werken en het brengt voldoening en waardering. We ervaren heel veel positieve reacties op alle vormen van activiteiten die we organiseren. Het maakt niet uit of dat met auto’s, op papier of online is.  

Wie zoeken we? 

Trial 

De Trial Commissie is dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die tijdens de trialdagen (6x per jaar) willen assisteren met het uitzetten van de vier proeven, het begeleiden en beoordelen van de deelnemers en het leuk vinden om contact te hebben met andere Land Rover liefhebbers.
Wij zijn een commissie die bestaat uit 15 leden, man en vrouw, jong en oud, sommigen al jaren betrokken bij de trial Commissie en anderen die net zijn aangesloten. Een dingen hebben we gemeen; hart voor de Land Rover en voor de club. Jaarlijks is er een competitie bestaande uit vijf zondagen en een nachttrial op de zaterdagavond. De terreinen die we gebruiken liggen op verschillende locaties in het land. 
De trialdag begint voor de commissieleden meestal rond 08.00 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers eindigt de dag rond 16.00 uur. Vaak wordt er de avond tevoren een kampement opgeslagen waarbij er dan gezamenlijk gegeten wordt en de sterke verhalen bij de kachel vanzelf loskomen. 

Lijkt het je leuk om bij ons aan te sluiten dan ben je van harte welkom! Proefdraaien kan natuurlijk ook, onze eerste trial is op 13 maart 2022. Aanmelden of meer informatie kan Petra jou geven via  een email.

 

Medewerker LRCH-magazine 

Jaarlijks verschijnt zesmaal een editie van het LRCH Magazine. Deze komt in de bus op zo’n 2.500adressen en bereikt daarmee een veelvoud daarvan aan lezers. Ben je handig in het schrijven van artikelen rond Land Rovers en clubevenementen of ben je meer van het corrigeren van teksten? Vind je het leuk om af en toe te schrijven, soms een interview te doen, een verslag te maken? Neem contact op met Egbert Jan. Hij kan je, als eindredacteur, uitleggen naar wie we op zoek zijn en hoe je de redactie kan helpen. 

Mail naar de eindredactie
 

Digitale media – Social media specialist / contentmaker

LRCH is actief op Facebook, Instagram en YouTube. De diverse accounts hebben honderden tot duizenden volgers.  

We zoeken mensen die pakkende en relevante content (artikelen, een mening, een bijzondere ervaring…) kunnen schrijven, gericht op onze evenementen en ter informatie en gepast vermaak van onze volgers. Ben jij (goed) op de hoogte van social media, neem contact op met Norbert. Hij legt je graag uit wat de bedoeling is. 

Mail naar: communicatie

 

Digitale media – Redactie website

De website van LRCH is in 2018 in een geheel nieuwe jas gestoken. Daarbij is de layout volledig vernieuwd en in een gebruiksvriendelijk systeem ondergebracht. Sindsdien geldt de site meer dan ooit als de spil bij de organisatie en communicatie van zo’n 25 clubevenementen per jaar. Zowel voor aanmeldingen als verslagen. Ook worden frequent berichten en nieuwsfeiten geplaatst. Ben je handig met WordPress en wil je de club daarbij helpen, neem dan contact op met Norbert. Hij vertelt je graag wat je zou kunnen doen om ons te helpen. 

Mail naar: communicatie

 

Catering Commissie 

Tijdens een aantal evenementen van de Off Road Commissie wordt in de clubtent voor de aanwezigen soms koffie en thee geserveerd. Tijdens meerdaagse evenementen wordt dat vaak uitgebreid met een borrel in de avonduren. Ben je een kei in het organiseren van hapjes en drankjes voor grote groepen, neem dan contact op met Olav. Hij kan je als hoofd van de Off Road Commissie schetsen wat de bedoeling is. 

Mail naar: offroad

 

Fotografen voor events en bijeenkomsten 

Vind je het leuk events en bijeenkomsten te bezoeken? We organiseren door heel Nederland activiteiten, dus is het altijd handig om een goede fotograaf in de buurt te hebben. Is fotograferen je liefhebberij, leef je dan uit op de vele outdoor-activiteiten die we organiseren. Een goede digitale camera en een scherp oog is voldoende. We hebben inmiddels een aantal enthousiaste fotografen onder ons, maar we zoeken nog mensen zoals jij om het fototeam uit te breiden. 

Mail naar: communicatie  


Tot slot

Heb je algemene vragen over een rol als vrijwilliger of over de club, dan horen we het ook graag. Stuur ons een mailbericht. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Want we zitten écht op jou te wachten…