Magazine 2021 - 05

Magazine 2021 - 05

Verschijnt in week 43
Header afbeelding

Vrijwilligers gezocht

De LRCH heeft ongeveer 2.500 leden en met zo’n 25 evenementen per jaar is er heel wat te doen voor ons team van vrijwilligers. Vind je het misschien leuk om in 2021 aan te sluiten bij de enthousiastelingen die het voor de leden allemaal zo leuk maken?

We hebben een aantal concrete “vacatures”. Zit er iets bij wat je aanspreekt, stuur dan een mailbericht aan de betreffende teamleider om een telefonische afspraak te maken. Je hoort dan wat er van je verwacht wordt en ook hoeveel vrije tijd het van je vraagt. Vrijwilliger zijn bij LRCH, staat niet gelijk aan vrijblijvendheid, als je ja zegt moeten we op je kunnen rekenen.

Als vrijwilliger krijg je veel terug. Het is leuk om in een team te werken en het brengt voldoening en waardering. We ervaren heel veel positieve reacties op alle vormen van activiteiten die we organiseren. Het maakt niet uit of dat met auto’s, op papier of online is.

Wie zoeken we?

 

Organisator LRCH Clubshop (M/V)

De clubshop is jaarlijks aanwezig bij ongeveer vier tot vijf LRCH-evenementen. Denk bijvoorbeeld aan het Off Road Pinksterweekend of de fameuze All Road Kerstrit. Ben je goed bekend in de vrijetijdskleding- en gadgetswereld om de LRCH-clubshop collectie samen te stellen? Vind je het leuk om veel mensen in de shop te ontmoeten en hen artikelen te verkopen? Wij brengen je dan graag in contact met Alexander en Amarens. Zij kunnen je als de huidige organisatoren er alles over vertellen. Stuur hen een mailbericht voor het maken van een telefonische afspraak.

Redactie Magazine (M/V)

Jaarlijks verschijnt zesmaal een editie van het LRCH Magazine. Deze komt in de bus op zo’n 2.500 adressen en bereikt daarmee een veelvoud daarvan aan lezers. Ben je handig in het schrijven van artikelen rond Land Rovers en clubevenementen of ben je meer van het corrigeren van teksten? Neem contact op met Egbert Jan. Hij kan je, als eindredacteur, als geen ander uitleggen naar wie we op zoek zijn en hoe je de redactie kan helpen. Stuur hem een mailbericht voor het maken van een telefonische afspraak.

Contentmanager Social Media (M/V)

LRCH is onder verschillende noemers actief op Facebook, Instagram en YouTube. De diverse accounts hebben honderden tot duizenden volgers. We zijn op zoek naar iemand die dit landschap overziet en ons plan voor de komende jaren kan coördineren.

Ook zoeken we mensen die pakkende en relevante content kunnen genereren, gericht op onze evenementen en ter informatie en gepast vermaak van onze volgers. Ben jij goed op de hoogte van de inzetbaarheid van social media, mail met Norbert voor een telefonische afspraak. Hij legt je dan uit wat de bedoeling is en wat we van je verwachten.

Contentmanager Website (M/V)

De website van LRCH is in 2018 in een gehele nieuwe jas gestoken. Daarbij is de layout volledig vernieuwd en het content-management in een gebruiksvriendelijk systeem ondergebracht. Sindsdien geldt de site meer dan ooit als de spil bij de organisatie en communicatie van zo’n 25 clubevenementen per jaar. Zowel voor aanmeldingen als verslagen. Ook worden frequent berichten en nieuwsfeiten geplaatst. Ben jij bekend met WordPress en wil je de club daarbij helpen, mail met Norbert voor een telefonische afspraak. Hij vertelt je graag wat je zou kunnen doen en wat we daarbij van je mogen verwachten.

Functioneel beheerder Website (M/V)

Een website is nooit af. We zijn continue bezig het gebruiksgemak van de website voor onze leden en vrijwilligers te verbeteren.
Hiervoor zoeken wij iemand die het contact onderhoud tussen onze vrijwilligers, het hoofd Communicatie Team en het externe bedrijf dat onze website beheert.
Ben jij bekend met het maken van verbeteringslagen (aan de hand van analyses) en het coördineren in de uitvoering daarvan? Heb jij kennis van WordPress en wil je de club graag helpen, maak dan snel een koffieafspraak met Norbert via de mail.

Catering Commissie (M/V)

Tijdens een aantal evenementen van de Off Road Commissie wordt in de clubtent voor de aanwezigen soms koffie en thee geserveerd. Tijdens meerdaagse evenementen wordt dat vaak uitgebreid met een borrel in de avonduren. Ben je een kei in het organiseren van hapjes en drankjes voor grote groepen, mail met Olav voor een telefonische afspraak. hij kan je als hoofd van de Off Road Commissie schetsen wat de bedoeling is.

Tot slot

Heb je algemene vragen over een rol als vrijwilliger of over de club, dan horen we het ook graag. Stuur ons een mailbericht. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.