Magazine 03 - 2024

Magazine 03 - 2024

Verschijnt in week 25
Header afbeelding

4x4 vakantiebeurs voorwaarden deelname

Het bestuur van de Land Rover Club Holland behoudt zich het recht voor om inschrijvingen, zonder opgaaf van redenen, te weigeren.

De genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Betaling van de standhuur dient voor aanvang van de beurs te zijn voldaan.

Het aanbod van de producten of diensten op de 4×4 vakantiebeurs dient te maken hebben met 4×4 vakantiebestemming, avontuurlijk kamperen en een 4×4 auto reisklaar te maken. Alleen onderdelen verkoop zonder reisassociatie is niet toegestaan.

Bij annulering 4 weken vóór de beursdag zijn geen annuleringskosten verschuldigd. Na deze datum brengen wij u de volledige standhuur in rekening.

De organisatie maakt een indeling van de stands. Het is niet toegestaan hier van af te wijken. Met eventueel vooraf kenbaar gemaakte wensen en categoriekeuze zal zo veel als mogelijk rekening worden gehouden.

Aanwijzingen van de organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

Het is niet toegestaan om gebruik te maken van een generator of elektronisch versterkt geluid.

Op de beursdag is het tussen 9:30 en 17:00 niet mogelijk om zich met voertuigen op het beursterrein te begeven.

Het is niet toegestaan etenswaren en drank, voor direct gebruik geschikt, te verkopen of grootschalig uit de delen.

Tijdens de openingstijden van de beurs zijn op de stands 4×4 voertuigen van het merk Land Rover, maar ook andere merken toegestaan. Overige voertuigen (kleine bestelwagens e.d. welke uitsluitend voor bijv.  aanvoer standmateriaal zijn) dienen voor 9:30 te worden geparkeerd op het parkeerterrein. Eventuele uitzonderingen hierop kunnen alleen vooraf schriftelijk (of per email) worden aangevraagd.

Onderhuur is niet mogelijk. Iedere stand wordt verhuurd aan één bedrijf. Op de stand is alleen de presentatie van dat bedrijf toegestaan. Eventuele uitzonderingen hierop kunnen alleen vooraf schriftelijk (of per email) worden aangevraagd.

Het is niet toegestaan om een (klein) kampvuur te maken. Een vuurkorf / vuurschaal is wel toegestaan en dient van de grond af geplaatst te worden, zodat er geen direct contact is met de korf / schaal en de grond.

Overnachten kan op de (eigen) stand. Er zijn wc en douche voorzieningen aanwezig op het terrein en wordt gratis ter beschikking gesteld.

In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist het bestuur van de Land Rover Club Holland.