Magazine 2020 - 05

Magazine 2020 - 05

Verschijnt in week 42
Header afbeelding

4x4 vakantiebeurs voorwaarden deelname

Het bestuur van de Land Rover Club Holland behoudt zich het recht voor om inschrijvingen, zonder opgaaf van redenen, te weigeren.

De genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Betaling van de standhuur dient voor aanvang van de beurs te zijn voldaan.

Het aanbod van de producten of diensten op de 4×4 vakantiebeurs dient te maken hebben met 4×4 vakantiebestemming, avontuurlijk kamperen en een 4×4 auto reisklaar te maken. Alleen onderdelen verkoop zonder reisassociatie is niet toegestaan.

Bij annulering 4 weken vóór de beursdag zijn geen annuleringskosten verschuldigd. Na deze datum brengen wij u de volledige standhuur in rekening.

De organisatie maakt een indeling van de stands. Het is niet toegestaan hier van af te wijken. Met eventueel vooraf kenbaar gemaakte wensen en categoriekeuze zal zo veel als mogelijk rekening worden gehouden.

Aanwijzingen van de organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

Het is niet toegestaan om gebruik te maken van een generator of elektronisch versterkt geluid.

Op de beursdag is het tussen 9:30 en 16:30 niet mogelijk om zich met voertuigen op het beursterrein te begeven.

Het is niet toegestaan etenswaren, voor direct gebruik geschikt, te verkopen of grootschalig uit de delen.

Tijdens de openingstijden van de beurs zijn op de stands alleen voertuigen van het merk Land Rover toegestaan. Voertuigen van andere merken dienen voor 9:30 te worden geparkeerd op het parkeerterrein. Eventuele uitzonderingen hierop kunnen alleen vooraf schriftelijk (of per email) worden aangevraagd.

Onderhuur is niet mogelijk. Iedere stand wordt verhuurd aan één bedrijf. Op de stand is alleen de presentatie van dat bedrijf toegestaan. Eventuele uitzonderingen hierop kunnen alleen vooraf schriftelijk (of per email) worden aangevraagd.

Het is toegestaan om een klein kampvuur op het gras te maken (max. 1×1 m), mits de bodem bedekt wordt met een brandwerende onderplaat en een vuuromringende afbakening.

Het wordt gedoogd voor de standhouders om op de zaterdagavond voor de beurs op het terrein te overnachten. De voorzieningen zijn beperkt (geen water en douche).

In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist het bestuur van de Land Rover Club Holland.