Magazine 02 - 2024

Magazine 02 - 2024

Verschijnt in week 14
Header afbeelding

WIN het grote BBQ Boek

De inzendtermijn is gesloten; de jury gaat aan het werk!

Doe mee en win het grote barbecue boek Smokey Goodness 2!

De vakanties zijn aangebroken en hoewel we nog altijd in een wat vreemde tijd zitten, kunnen we in ieder geval wel weer ergens naartoe.
En of je nu wat verder weg gaat of dicht bij huis blijft; de Land Rover is in vele gevallen toch de vakantievriend van de familie 😉
Huisje huren? Caravan mee? De Land Rover is de camper? (Dak)tent opzetten? Het maakt niet uit wat je doet en hoe je het doet, zolang we maar plezier kunnen beleven!

Een mooie rit rijden of ongebaande paden verkennen; we doen het gewoon! Terugkomend op het vakantieverblijf zal er veelal een zelfde soort van activiteiten plaatsvinden. We gaan nog even sporten voor de maaltijd gemaakt moet worden. Beetje badmintonnen, frisbee werpen of een rondje fietsen. En dan volgt het moment dat de barbecue aan gaat.
De één gaat het makkelijke af dan de ander, maar het doel is hetzelfde. Vuurtje stoken en grillen.

Op de redactie van het LRCH Magazine ligt een likkebaardend boek te wachten op een winnaar.
Inderdaad, er valt wederom wat te winnen bij de LRCH. Het kan dit jaar niet op, zou je zeggen.
We gaan dit keer de vakantie en de barbecue combineren in de win-actie.

Wat moet je doen?

Maak een foto van jouw Land Rover op vakantie in een mooie, ontroerende, spannende, uitdagende, (te) gekke, liefkozende of noem maar op situatie. De mooiste foto’s krijgen een plek in het LRCH Magazine en de allermooiste ontvangt het ultieme BBQ Boek!
Stuur jouw foto naar de eindredactie@lrch.nl van het LRCH Magazine met jouw korte verhaal over de foto.
Uiteraard vermeld je jouw naam, adres, woonplaats én LRCH lidnummer erbij.

Uiterste inzend datum is 31 augustus 2021.


Over het boek

Het debuut-boek Smokey Goodness mocht direct bij de lancering al de vakjury prijs Kookboek van het Jaar in ontvangst nemen.
Een overweldigend aantal stemmers heeft voor de Gouden Garde Publieksprijs – Smokey Goodness 2 – uitgeroepen tot publiekslieveling van 2017. De vakjury schreef n.a.v. de nominatie over dit boek: ”Knap dat Jord Althuizen ook in zijn tweede boek het hoge niveau van zijn eerste heeft weten vast te houden en nog weet te verrassen ook. Smokey Goodness 2 is lekker stoer en ruig, tot aan de cocktails toe!”.

Burning hot, dat is barbecueën Smokey Goodness-style. Het echte werk: stoer, slow en dit keer ook vol fuego. Want Smokey reist af naar Zuid-Amerika, op zoek naar de BBQ-cultuur van onder andere de Argentijnse pampa’s. Van vurige salsa’s tot complete asado’s, porkbelly pita’s én latino spareribs. Natuurlijk gaan we ook next level! Gril boven open vuur, graaf je eigen fire pit of – voor de echte vuurvreters – bouw je eigen infiernillo. Met Smokey Goodness maak je werk van je carnivoresque hobby.

Kortom: een boek dat je zowel op vakantie als ook thuis bij de hand houdt!