Magazine 02 - 2024

Magazine 02 - 2024

Verschijnt in week 14
Header afbeelding

Trophy Defender 110

Voortbordurend op de expeditie-erfenis van de originele Defender, kondigde Land Rover North America vandaag een beperkte productie Defender Trophy Edition aan met een avonturenwedstrijd, gehouden op het legendarische Biltmore Estate in Asheville, North Carolina inbegrepen bij de aankoop. 

Geïnspireerd door de Land Rover Classic Defender Works V8 Trophy, een gelimiteerde oplage van 25 opnieuw ontworpen klassieke Defenders, draagt de Trophy Edition dezelfde geest van avontuur voort voor de Noord-Amerikaanse markt. De Defender Trophy Edition is gebaseerd op de 22MY Defender 110 P400 X-Dynamic SE en heeft een speciale voertuigwikkel geïnspireerd op de Defender Works V8 Trophy, een extended black exterior pack, trekhaakontvanger, ClearSight RearView, Air Suspension Pack, Cold Climate Pack, 11,4-inch touchscreen, off-road pack en advanced off-road capability pack. 

De Defender Trophy Edition is ontworpen om enkele van de meest veeleisende uithoudingsuitdagingen aan te gaan. Extra terreinuitrusting omvat expeditiedakdrager, onder schild aan de voorzijde, inzetbare ladder, lierinstallatiekit, spatlappen, geïntegreerde luchtcompressor, diepzijdige en laadruimterubbermatten. 

Met 220 Defender Trophy Edition-voertuigen die exclusief in de VS worden verkocht, krijgt elk voertuig de mogelijkheid voor een tweepersoonstoegang tot een eendaags off-road avontuur in de Land Rover U.S. Trophy Competition. Maximaal 90 teams (maximaal zes golven van 15 teams op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt) zullen vanaf 11 oktober 2021 deelnemen aan het legendarische Biltmore Estate in Asheville, N.C. Deelnemers zullen worden geconfronteerd met een aantal on- en off-road uitdagingen, waaronder fysieke en teambuilding obstakels. Deskundige één-op-één coaching wordt aangeboden als onderdeel van het avontuur, waardoor klanten een unieke kans krijgen om extreme rijtechnieken en -vaardigheden in hun eigen voertuig te ontwikkelen, voordat ze hun training op de proef stellen. 

Het algehele winnende team, zoals bepaald door een jury, zal deelnemen aan de Land Rover Trophy Competition in Eastnor Castle in het Verenigd Koninkrijk, de spirituele thuisbasis van Land Rover-tests en -ontwikkeling, die begin 2022 zal plaatsvinden. 

 

“De Defender Trophy Edition roept de geest van avontuur op met een scala aan off-road accessoires en speciale functies die zijn gemaakt voor de ultieme Land Rover-liefhebber. We kijken ernaar uit om een gedenkwaardige avonturenwedstrijd uit te voeren voor onze Defender Trophy Edition-klanten die deze voertuigen niet alleen op de proef zal stellen, maar ook een speciale gedeelde ervaring zal creëren ter ere van het rijke erfgoed van het merk Land Rover.” 

JOE EBERHARDT  | PRESIDENT & CEO, JAGUAR LAND ROVER NOORD-AMERIKA 

De Defender Trophy Edition zal in augustus verkrijgbaar zijn, geprijsd op $ 90.000 en kan worden gekocht bij bepaalde Land Rover-retailers in de VS. Voor meer informatie bezoek, landroverusa.com/defendertrophyedition 

 

VERDERE INFORMATIE 

  1. spiegelmodus kan echter op elk moment worden gebruikt. Deze functie is geen vervanging voor veilig en aandachtig rijden en de bestuurder mag er niet van uitgaan dat het beoordelingsfouten tijdens het rijden zal corrigeren. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie. 
  2. Verkrijgbaar als een retailer geïnstalleerd optioneel accessoire. Levering van voertuiglier is zeer beperkt en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Raadpleeg voor het gebruik van de lier de gebruikershandleiding of uw lokale geautoriseerde Land Rover-dealer voor meer informatie. 
  3. Vanaf de getoonde prijs is de adviesprijs van de fabrikant. Exclusief bestemming en levering van $ 1.350, belasting, titel, licentie en winkelkosten, allemaal verschuldigd bij ondertekening en optionele apparatuur. De prijs, voorwaarden en beschikbaarheid van het voertuig kunnen variëren. Raadpleeg uw lokale geautoriseerde Land Rover-dealer voor meer informatie. 
  4. Er zijn maximaal 90 teamplaatsen beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt met de aankoop van een Defender Trophy Edition-voertuig en de registratiedeadline is 24 september 2021.