Magazine 02 - 2024

Magazine 02 - 2024

Verschijnt in week 14
Header afbeelding

Defender 90 Design Icon Model

27 september 2021, Whitley, VK – Land Rover-ontwerpers hebben een nieuw limited edition Defender 90 Design Icon Model gemaakt, dat de essentie van zijn onmiskenbare ontwerptaal vastlegt.

Het Defender 90 Design Icon Model is verkrijgbaar in drie authentieke kleuren die worden gebruikt op land rover’s herboren all-terrain legende: Pangea Green, Gondwana Stone en Santorini Black. Met een dynamische houding en verfijnde lijnen vertegenwoordigt het model een viering van land rover’s go-anywhere moderne luxe, van het designteam dat die vormen tot leven brengt.

Massimo Frascella, Design Director van Land Rover, zei: “De avontuurlijke geest van Land Rover komt tot uiting in de karakteristieke vorm en aandacht voor detail van het Icon Model, terwijl de ridicule vorm een tijdloze kwaliteit aan het ontwerp geeft.”

Het Defender 90 Design Icon Model is 17cm lang, 9cm breed en 6cm hoog. Het heeft een adviesprijs van £ 65 in het VK en is beperkt tot 5.000 voorbeelden wereldwijd in de drie kleuren.

Het limited-edition Defender 90 Design Icon Model is verkrijgbaar via Land Rover dealers en online via https://shop.landrover.co.uk/