Magazine 02 - 2024

Magazine 02 - 2024

Verschijnt in week 14
Header afbeelding

2017 - September - Familiekampeerweekend

Royals, hills and Dales

Van 15 tot en 17 september werd met een koninklijk thema het jaarlijkse LRCH Familiekampeerweekend georganiseerd. Ruim 120 deelnemende leden en hun gezinnen streken neer op op Buitengoed de Boomgaard te Bunnik.

Ondanks alle vierwiel aangedreven voertuigen was het bereiken van het voor ons gereserveerde terrein op vrijdag al een uitdaging. Menig Series-rijder moest ter hoogte van de clubtent even uit stappen om de vrijloopnaven om te zetten. Door de aanhoudende regen, ging het kampeerterrein op zaterdag steeds meer op een off road terrein lijken. Voor de jeugd was het een waar feest om in de plassen en de modder te kunnen ravotten.

Het programma omvatte naast de goed bezochte clubborrel met Oranjebitter een gezellige club barbecue, met gelukkig droog weer. Aansluitend gingen de oudere kinderen een smokkelspel in het bos spelen, terwijl in de clubtent een echte verhalenverteller ons de oren gespitst hield.

Op zondag werd na de koffie met heerlijk gebak flink gewinkeld in de clubshop en kon een ieder geleidelijk aan proberen het terrein te verlaten. Soms waren wel 3 Defenders nodig om een caravan richting de uitgang te krijgen…..

Een uitgebreid verslag van het Familiekampeerweekend is te lezen in het LRCH Magazine nummer 5 van 2016.