Magazine 01 - 2024

Magazine 01 - 2024

Verschijnt in week 5
Header afbeelding

Schijf van 5

5 Allroad ritten op één dag op verschillende plekken in Nederland. Dat was het ingrediënt voor de ingelaste bol-pijl ritten die in de plaats gekomen zijn van het Familie kampeerweekend.
Een scenario voor hoofdbrekens?

Door de pandemie leek het niet verstandig grote groepen mensen op een camping bijeen te brengen. De clubtent? Nodigt uit tot groepsvorming. De clubborrel? Teveel mensen bij elkaar. De clubbarbecue? Geen denken aan dat mensen rond de grill staan om hun karbonade te keren. Kortom: dat kampeerweekend was geen optie.
Wat dan wel?
De Allroad Commissie bleek al eerder inventief in de coronatijd. In april werd er spontaan een online Paasweekend georganiseerd op Facebook met ruim 200 deelnemers. Nu dus een ‘live event’.

Groepen maken en verdelen
Besloten werd om de Allroad Commissie op te splitsen in 5 groepen en te verdelen over het land. Op deze wijze verkrijg je 5 aparte regio-commissies. Iedere commissie werd gevraagd een leuke en afwisselende bol-pijl rit uit te zetten in zijn of haar regio. Met alles erop en eraan zoals de leden dat graag zien.
Zo gezegd, zo gedaan. 5 ritten zijn uitgezet, nagereden en op papier gesteld. Uitgeprint en geniet. En voor alle deelnemers een lunchpakket, zodat er niet specifiek voor gestopt hoeft te worden bij een etablissement.
Door de verscherpte maatregelen moest er wél vooraf ingeschreven worden en is er gelimiteerd op 35 auto’s per rit.
Een videotrailer is gemaakt en de inschrijving ging open. Al snel bleek dit rap vol te lopen. Mensen hadden weer zin in een LRCH evenement!

Let’s go!
En zo geschiedde. 13 september 2020. De Schijf van 5.
In het LRCH Magazine #5 – 2020 staan verslagen van alle 5 de ritten. Hieronder vindt u aanvullende foto’s van rit Oost en de link naar een kort videoverslag van de dag met impressies uit de ritten West en Oost.

Foto’s Schijf van 5 | Oost: Norbert Duijvelshoff
Foto’s Schijf van 5 | Midden: Floor ten Brink
Montage video: Thijn Robben