Magazine 01 - 2024

Magazine 01 - 2024

Verschijnt in week 5
Header afbeelding

Offroad dag Bant | 2021

Na een lange, ja bijna ellenlange, inactieve periode kon de offroad aanhanger van de Offroad Commissie weer van stal gehaald worden. Maanden van wachten waren voorbij en hoe kun je het offroad evenementenjaar dan beter starten dan met een dagje ‘zon, strand en water’?

De zandafgraving in Bant biedt hier een mooie zandbak en speelplaats om er weer even lekker in te komen. Door de beperkende maatregelen was deze keer inschrijving verplicht en ook kon nu niet het gehele terrein benut worden. Dat dat de pret niet mag drukken bleek al gauw, want volop werden alle paden verkend. een vrolijk schouwspel van kleurrijke Land Rovers viel ons ten deel.

 

Omdat ook hier, vanwege de geldende regels door de terreineigenaar, nog geen publiek kon komen kijken, laten we jullie hier nog even meegenieten.
Een prachtige bijkomstigheid was, dat twee van de offroad commissieleden zorgden voor veel bekijks.
Gerbert Hendrion bracht zijn New Defender 110 mee en Joris Treurniet zijn, tot in perfectie, gerestaureerde Series I 107″.
Oud en nieuw bij elkaar zien is toch altijd weer een feest.

De allerhoogste bergen konden niet bedwongen worden en ook een by-pass door het water werd menigeen te zwaar, waarna een lieractie uitkomst bracht.

Een LRCH evenement is ook altijd weer een afspiegeling van wat het merk te bieden heeft én laat zien hoe divers het ledenbestand is. Uiteraard mogen de viervoeters niet ontbreken en die zie je dan ook weer terug op de foto’s.
Kortom: het was weer een heerlijk dagje uit voor mens, dier en machine!

 

Foto’s: Floor ten Brink / Martin Doorn / Norbert Duijvelshoff