Magazine 01 - 2024

Magazine 01 - 2024

Verschijnt in week 5
Header afbeelding

Familiekampeerweekend 2018

  • Tekst: Jan Willem Cleijpool
  • Foto’s: Paul van der Zwan, Erwin ter Riet (drone), Jan Willem Cleijpool

Ontspan, ontdek en ontmoet, LRCH Familiekampeerweekend 14 tot en met 16 september 2018

Onder deze relaxte titel gingen zo’n 350 deelnemers van jong tot oud een heel zonnig weekend in. Op vrijdagavond was er, onder het genot van locale likeurtjes (zelfs in dropsmaak), ruim gelegenheid om oude bekenden te spreken en nieuwe mensen te ontmoeten. De clubborrel werd zeer druk bezocht.

Op zaterdag stonden maar liefst twee all road ritten op het programma. Op deze manier konden de deelnemers heel ontspannen een  plan trekken voor die dag. Eén van de twee ritten rijden of beiden, een bezoek brengen aan het museum Erve Kots, of een wandeling maken in het natuurgebied Vragenderveen. Aan het eind van de middag werden na een goed bezochte clubshop, traditioneel de club BBQ’s aangestoken.

Het was tijdens de club BBQ zeer gezellig op het zonovergoten terras voor de grote clubtent. In het donker werden op het sportveld, verlicht door middel van een aantal van flinke verlichting voorziene Laro’s, meerdere balspellen voor de jeugd georganiseerd. Dit was één van de eerste activiteiten van de splinternieuwe LRCH Jeugdcommissie.

Als sluitstuk van de avond was er voldoende gelegenheid om wijnen van eigen bodem te ontdekken of je te scharen rond het kampvuur.

Zondagochtend werd zeer ontspannen nog even nagenoten van alles met een kopje koffie of thee en een overheerlijke plak krentenpille.

Meer foto’s en een uitgebreid verslag volgen in het 5e LRCH Magazine, dat in oktober 2018 verschijnt.