Magazine 02 - 2024

Magazine 02 - 2024

Verschijnt in week 14

2018 - Off Road Paasweekend

Tekst: Quinn Wonneberg

Foto’s: Martin Doorn

Op vrijdagochtend 30 maart vertrokken we al heel vroeg naar Meppen. De weersverwachting voor het weekend was niet erg positief. Op weg naar het evenement was het al erg slecht weer en het zag er niet naar uit dat veel beter zou worden. Aangekomen in Meppen stopte het om 10 uur met regenen. We hebben het verder hele weekend droog gehouden, koud was het wel!

Er waren ruim 100 Landrovers. Op zaterdag konden de deelnemers vrij rijden. Aan het eind van de middag was de clubborrel verzorgd door Ellen en Rob in het Beach house gevolgd door een barbecue. In de avond was er een glow in the dark speurtocht voor de kinderen in het bos en marshmallows bij het kampvuur.

Op zondag werd de team-trophy gehouden waarbij teams gezamenlijk een proef konden rijden. De evenementencommissie had 8 proeven uitgezet. Er was bijvoorbeeld een proef waarbij je achteruit moest rijden, waarbij je geblinddoekt moest en waarbij je met een ei op een lepel gemonteerd aan de auto.

Op zondag aan het einde van de middag hadden Ellen en Rob weer wat lekkers gemaakt. O.a. koffie ++, daarna werden de BBQ’s weer aangestoken om eigen meegenomen vlees klaar te maken.

Maandag was het helaas weer voorbij en reden we aan het begin van de middag richting huis, we kunnen terugkijken op een leuk familieweekend met voldoende uitdaging voor de beginnende- en gevorderde off-road rijder.

In het