Magazine 2020 - 04

Magazine 2020 - 04

Verschijnt in week 34
Header afbeelding

Trial Dag 3 - 2020

Ook voor de Trial Commissie heeft de corona pandemie gevolgen gehad.
De eerder geplande vijf evenementen waarmee we de competitie ook gestalte geven, hebben we helaas moeten inkorten tot 3, maar daarmee is trial rijden niet minder leuk geworden!

Ook voor de resterende tijd organiseren we weer de uitdagende Trial mini-competitie. Drie variërende evenementen waarin je jouw offroad skills en die van jouw auto kan tonen. Een spannende competitie, maar wel één waar je met iedere Land Rover aan mee kan doen. Je auto hoeft dus niet uitgerust te zijn als Off Road Challenge monster.

Dit jaar organiseren we 3 Trials op verschillende terreinen. Je kan er voor kiezen om aan alle edities deel te nemen, maar het is ook mogelijk om je in te schrijven voor één of meerdere losse Trials.

Inschrijven voor de LRCH Trial mini-competitie hoeft niet. Als je alle 3 de Trials meedoet, ding je al mee naar de prijzen. Aan het einde van het seizoen is er een competitiewinnaar per categorie.

Trial dag zondag 20 september

De Trial dag vindt plaats op zondag 20 september, maar je hebt de mogelijkheid om van zaterdag op zondag te overnachten op het terrein van Action Planet. Er kan gebruik gemaakt worden van de sanitaire voorzieningen van Action Planet, voor het overige ben je self-supporting.
Je kunt ’s middags al arriveren en rond 17:30 uur organiseren wij een clubborrel voor alle aanwezigen.
Het is helaas niet toegestaan om zaterdag nog een rondje te rijden op het terrein van Action Planet, maar wel om lekker met elkaar bij te praten of de omgeving nog even te verkennen. Uiteraard worden de RIVM richtlijnen in acht gehouden.

De overige Trial dagen vinden plaats op:

  • 10 oktober 2020, locatie nog niet bekend;
  • 15 november 2020, locatie nog niet bekend; finaledag en prijsuitreiking van de mini-competitie.

Evenementenregeling

De Evenementenregeling van de Belastingdienst is niet van toepassing op de Trial dagen!

Inschrijven

Je schrijft je in per auto, ook al staat er (1 persoon) bij de inschrijving onderaan bij het totaal!

Wanneer je hier inschrijft, is dat alléén voor déze Trial dag en ding je NIET mee naar de overwinning van de competitie! Wanneer je meerdere losse dagen wilt meedoen, schrijf je per Trial dag in.

Trial Commissie commissie
Locatie

Spaarnwoude | Action Planet

Startdatum

zondag 20 september 2020 09:00 uur

Einddatum

zondag 20 september 2020 16:00 uur

Inschrijving gesloten