Magazine 2021 - 06

Magazine 2021 - 06

Verschijnt in week 50
Header afbeelding

Pinksterweekend | 2022

Na een fantastisch Paasweekend in Meppen, staat een volgend buitenlandevenement van de Off Road Commissie alweer voor de deur.

Tijdens de Pinksterdagen zetten wij ons kamp op in het mooie Bertrix in de Belgische Ardennen, alwaar u op vrijdag 3 juni vanaf 15.00 uur tot en met maandag 6 juni van harte welkom bent.

Bertrix is een gezellig klein kampeerveld met een tevens niet al te groot maar uitdagend off-road terrein er aan vast. Eigenlijk kamperen we bovenaan het off-road terrein en is alles prima ook te voet te bereiken. Dat laatste wordt zeker door de meereizende gezinsleden gewaardeerd.

De inschrijving staat open tot en met zondag 29 mei 2022 en is gezien de ruimte die we hebben, beperkt tot een maximum van 80 auto’s.

Op het programma staat naast vrij rijden een Team Trophy. Ook onze LRCH Jeugdcommissie is aanwezig om voor vermaak voor de kinderen te zorgen.

Bertix is heel basic kamperen, er is geen stroom aanwezig en eigen meegebrachte aggregaten zijn NIET toegestaan. Het enige sanitair wat wij op Bertrix kunnen bieden bestaat bestaat uit chemische toiletten (Dixies), verder is geen ander sanitair op het terrein aanwezig. We beschikken wel over een tappunt voor water (officieel geen drinkwater).

Wij hebben er weer erg veel zin in en zijn al in overleg met de weergoden voor eenzelfde weertype als tijdens Pasen.

Groeten van,

de Off Road Commissie

Off Road Commissie commissie
Locatie

Bertrix (Belgische Ardennen)

Startdatum

vrijdag 03 juni 2022 15:00 uur

Einddatum

maandag 06 juni 2022 12:00 uur

Het doorgaan van dit evenement is afhankelijk van de dan (eventueel) geldende Corona maatregelen.