Magazine 2020 - 03

Magazine 2020 - 03

Verschijnt in week 26
Header afbeelding

Off Road Paasweekend - 2020

Pasen komt er weer aan, en dus ook het traditionele kampeerweekend!

Van vrijdag 10 april tot en met maandag 13 april zullen we kampement maken bij het Funpark in Meppen (D).

De poort is vrijdag open vanaf 15.30 uur, waarna je een plekje kan zoeken op het kampeerterrein. Op zaterdag is er alle tijd om vrij te rijden over het off road terrein, een rondje in de koeltoren, slingeren in het bos of een ritje op de zandvlakte, er is voor ieder wat wils!

Gedurende zaterdag kan ook worden ingeschreven voor de teamactiviteiten op zondag. Aan de details van het programma wordt nog gewerkt.

Op zondag verwachten wij dat de Paashaas ons een bezoek zal brengen voor een passend begin. Daarna is het terrein weer open om vrij te rijden, maar zal ook de team samenwerking op de proef worden gesteld met een competitieve uitdaging. De dag wordt afgesloten met een BBQ.

Op maandag rest ons het terugkijken op vast een geslaagd kampeerweekend en het inpakken, zodat het terrein om 12.00 uur weer vrij is. Laten we hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn en we weer kunnen genieten van een heerlijk voorjaarszonnetje.

Let op, er is geen elektra beschikbaar tijdens dit kampeerweekend.

Deelnemen aan het evenement is alleen mogelijk voor LRCH leden en het rijden in het terrein uiteraard ook alleen met Land Rovers. Je moet van tevoren inschrijven. De inschrijving sluitĀ  zondag 5 april en op maandag 6 april ontvang je van ons via e-mail de definitieve inschrijving met alle benodigde informatie.

Ben je nog geen lid, dan is dit een ideale gelegenheid om dat nu gelijk snel online te regelen!

Off Road Commissie commissie
Locatie

In verband met de Corona pandemie, is dit evenement vervallen.

Startdatum

vrijdag 10 april 2020 15:30 uur

Inschrijving gesloten