Magazine 2021 - 06

Magazine 2021 - 06

Verschijnt in week 50
Header afbeelding

Off Road Dag 6 - 2021

De Off-road Commissie van de LRCH nodigt u van harte uit !

Let op!

Aangescherpte corona-regels Duitsland per 21 november.
Vanaf zondag 21 november, de dag van ons evenement dus, gelden er in Duitsland verscherpte maatregelen voor reizenden vanuit Nederland naar de Bondsrepubliek.

U dient vanaf die datum aan de grens een bewijs te kunnen tonen van volledige vaccinatie of genezing, danwel een geldig testresultaat (PCR-test) of sneltest.
Daarnaast moet men zich in principe aanmelden op een speciale website (www.einreiseanmeldung.de) en de aanmelding kunnen tonen.

Uitzondering (ook van toepassing voor dit LRCH evenement).
Voor zogenaamd ‘klein grensverkeer’  geldt een uitzondering, met dien verstande dat men zich voor maximaal 24 uur ophoudt in Duitsland.
Het kunnen tonen van de hierboven genoemde test, genezings- of vaccinatiebewijzen blijft bestaan. Neem dat dus mee!
Voor niet-gevaccineerden of genezen personen geldt dat men 2 testuitslagen per week moet kunnen overleggen.

 

Voor een off-road evenement op het terrein in de buurt van Airport Weeze in Duitsland, net over de grens bij het Noord-Limburgse Bergen.

Tijdens dit gezellige evenement op het veelzijdige terrein, kunt u uiteraard volop genieten van uw Land Rover, maar u kunt natuurlijk ook de leukste en stoere Land Rover ervaringen uitwisselen in de clubtent of bij de aanwezige catering.

De Off-road Commissie zorgt voor een aantal gevarieerde routes voor zowel de beginnende en gevorderde rijders. Het terrein waar we op rijden werd jaren lang gebruikt door Land Rover/Land Rover Driving Experince voor instructie. Vroeger reden hier ook een hoop Land Rovers rond, dit omdat het huidige vliegveld vroeger een Luchtmachtbasis van het Engelse leger was.

Zoals de laatste paar evenementen gebruikelijk is de catering uitbesteed. De betaling van de catering kan helaas alleen contant, dus vergeet niet vooraf even wat euros in contanten mee te nemen.
 
Deelname aan dit evenement is alleen mogelijk indien u in het bezit bent van een geldig lidmaatschap van de LRCH en een Land Rover meeneemt. Vooraf inschrijven is nog steeds nodig, tevens dient u zich bij aankomst aan te melden in onze clubtent voordat u mag gaan genieten van het Off-road parcours.

Voor dit evenement hebben we de Evenementenregeling bij de Belastingdienst aangevraagd, dus u kunt ook met uw oude Land Rover komen als u zich vooraf bij de belastingdienst registreert.

U bent vanaf 10:00 uur van harte welkom en het terrein sluit om 16:00 uur.
Wij hopen u te zien op zondag 21 november aanstaande.

De Off-road Commissie

 

Off Road Commissie commissie
Locatie

Weeze

Startdatum

zondag 21 november 2021 10:00 uur

Inschrijving gesloten