Magazine 2021 - 06

Magazine 2021 - 06

Verschijnt in week 50
Header afbeelding

Off Road Dag 3 | 2022

Voor wie weleens vanaf vliegveld Eindhoven vertrokken is met het vliegtuig naar een verre bestemming, heeft het terrein wellicht al een keer vanuit de lucht zien liggen.
Vlak naast het vliegveld namelijk ligt, in een bos, een uitgestrekt offroad terrein. Voor vele leden is dit terrein bekend en zij weten dat deze locatie garant staat voor veel offroad spektakel. Blauwe, rode en ook zwarte routes maken een diversiteit op deze dag tot een feest.

Voor die leden die er nog nooit zijn geweest een beetje uitleg over dit terrein. Samen met een kartbaan, een motorcrossbaan en een jetski plas behoort dit gebied tot één van de uniekste gebieden in deze regio. De gemeente Eindhoven heeft hier een mogelijkheid geschapen voor vele vormen van gemotoriseerd plezier.

Het bos heeft een zand/modder achtige ondergrond. Zeker bij nat weer wordt het parcours zeer uitdagend. De Offroad Commissie zal in dit terrein wederom een goede blauwe en rode route proberen uit te zetten. Zwarte stukken zijn in dit parcours zeker niet uitgesloten indien het geregend heeft.

De traditionele catering zal bij dit evenement niet aanwezig zijn. Maar de Offroad Commissie heeft hiervoor een waardig alternatief gevonden.

Het evenement begint om 10.00 uur en is om 16.00 uur weer afgelopen. Uiteraard is het evenement alleen toegankelijk voor leden van de LRCH. Hopelijk zien we je op 21 augustus!

De Offroad Commissie

Meer informatie en de aankondiging van de inschrijving volgt via het LRCH Magazine en op onze Facebookpagina.