Magazine 2020 - 04

Magazine 2020 - 04

Verschijnt in week 34
Header afbeelding

Off Road Dag 3 - 2020 (Zondag)

Hoewel de meeste van ons nog in vakantiestemming zijn en hun tijd misschien in Hintergarten doorbrengen is de off road commissie weer druk bezig met het voorbereiden van diverse evenementen. Als eerste evenement na Bant staat Veldhoven op het programma.

Om zoveel mogelijk aan de RIVM richtlijnen te voldoen is ook bij dit evenement voorinschrijving verplicht en is er de mogelijkheid om te rijden op zaterdagmiddag 15 augustus van 12.00 tot 17.00 uur en op zondag 16 augustus van 10.00 tot 16.00 uur.
Het is slechts toegestaan om aan één van beide dagen mee te doen en niet aan beide.

De catering wordt ditmaal weer verzorgd door de mensen van Puntzakfriet.nl alwaar u diverse snacks en koffie kunt kopen.

Veldhoven (officieel heet het terrein “de Landsard”) is een terrein dat eigenlijk voor iedereen wel wat leuks te bieden heeft, van navigeren tussen smalle begroeide bospaden tot diepe modderputten, kortom alle ingredienten voor een lekker dagje weg met de Land Rover.

Wij hebben er in ieder geval zin in en hopelijk tot ziens in Veldhoven!

Clubshop aanwezig

Na een langere periode waarin enerzijds de Clubshop op zoek was naar nieuwe bemensing en anderzijds door het wegvallen van evenementen, is de Clubshop gelukkig weer van de partij en wel op beide dagen.

 

Off Road Commissie commissie
Locatie

Landsardseweg 45 - 5657 AB Eindhoven

Startdatum

zondag 16 augustus 2020 10:00 uur

Einddatum

zondag 16 augustus 2020 16:00 uur

Inschrijven

Inschrijven

Meedoen aan dit evenement?

Meld je eenvoudig aan

Indien je van de schorsingsregeling gebruik wil maken voor de offroad dag, dan moet je daarvoor een online registratie doen

Voorinschrijving is (ook zonder gebruikmaking van de Evenementenregeling) verplicht. Daarna ben je op vertoon van je LRCH lidmaatschapspas 2020 op de dag van harte welkom om het terrein in te gaan.