Magazine 06 - 2022

Magazine 06 - 2022

Verschijnt in week 51
Header afbeelding

Halloween | 2022 | Zaterdag en/of zondag 29 & 30 oktober

🎃👻 Ook dit jaar kun je, in het misschien wel spannendste weekend van het jaar, een mooie rit rijden. 👻🎃

Halloween is in grote delen van de wereld een feestdag waarop “bang maken”, “snoep ophalen” en “verkleden” traditie is. Echter, bij LRCH is ook dit jaar weer de laatste zaterdagavond van oktober gewoon een mooi moment om een rit met de Land Rover te maken door een donker stuk Nederland.

Op zaterdagavond 29 oktober ontmoeten we jullie graag in het uiterste zuiden van Nederland, namelijk het Limburgse heuvelland. We hebben daar een leuke tocht uitgezet die, zeker in het donker, een aantal mooie 🎃 herinneringen zal opleveren.

NIEUW – 2 Ritten te rijden!

En het mooie is dat het ook mogelijk is om dezelfde rit op zondag overdag alsnog of normaals te rijden! Bij de inschrijving kun je aangeven voor welke rit(ten) je wil inschrijven: zaterdagavond en/of zondag overdag.

Voor de mensen die er een weekend van willen maken bieden we dit jaar vanuit de club helaas geen overnachtingsmogelijkheid, maar het lukt eenieder desgewenst zelf vast om iets te regelen,  gezien de grote hoeveelheid campings en B&B’s die in het Heuvelland in de buurt van bijvoorbeeld Valkenburg aanwezig zijn.

De Allroad-commissie ziet ernaar uit om jullie weer te verwelkomen!

Inschrijven (de inschrijving is inmiddels gesloten)

Volg de links hieronder om je in te schrijven voor de rit(ten) van je keuze:

Zaterdagavond 29 oktober

Zondag overdag 30 oktober

Zaterdagavond én zondag overdag

Let op: als men voor een of voor ‘beide’ ritten inschrijft, gaan we er vanuit dat je op die ene of beide dagen ook daadwerkelijk deelneemt. Er worden daarvoor door LRCH kosten gemaakt.

All Road Commissie commissie
Locatie

Omgeving Valkenburg (L)

Startdatum

zaterdag 29 oktober 2022 20:00 uur

Inschrijving gesloten