Magazine 2020 - 06

Magazine 2020 - 06

Verschijnt in week 51
Header afbeelding

Free4All Trial - 2021

Het doorgaan van dit evenement is afhankelijk van de dan (eventueel) geldende Corona-maatregelen.

 

Tijdens Dé 4×4 Vakantiebeurs van de LRCH kun je deze keer gratis kennismaken met het fenomeen trial rijden.
Bij trial denkt men vaak aan motorrijders die over grote rotsblokken hun motor manouvreren, maar ook met de Land Rover kun je trail rijden.

Hoe gaat trial rijden in zijn werk?

Op een door de Trial Commissie uitgezet parcours, ga je met de Land Rover jouw behendigheid en inschattingsvermogen op de proef stellen.
Heuvels en kuilen, obstakels op de route én de onverbiddelijke paaltjes met de gewraakte balletjes daar bovenop. Raak je een paaltje? Balletje eraf! En dat betekent strafpunten 😉
Kortom: lukt het jou om jouw Land Rover zonder noemenswaardige puntenaftrek over het parcours te sturen? Dan heb je al veel gewonnen.

Free4All Trial

Deze dag kun je dus naar harte lust op een verkort parcours kennismaken met deze tak van sport. Binnen de LRCH is er een trialcompetitie die het hele jaar duurt en je kunt meedoen in de categorie waarin jouw Land Rover valt. Want een Defender 130 zal anders presteren dan een Series II 88″. Denk maar eens aan de draaicirkel!

Dus: lijkt het jou leuk om dit eens te proberen? Kom dan vooral langs en waag een kans. Waarschuwing vooraf: vóór je het weet is het verslavend 😉

Trial Commissie commissie
Locatie

Watergoed, Valburg

Startdatum

zaterdag 20 maart 2021 10:00 uur

Einddatum

zondag 21 maart 2021 15:00 uur

Het doorgaan van dit evenement is afhankelijk van de dan (eventueel) geldende Corona-maatregelen.