Magazine 2021 - 02

Magazine 2021 - 02

Verschijnt in week 16
Header afbeelding

Fotoboek LRCH 4D Challenge 2018

Na de derde editie van de LRCH 4D Challenge werd het tijd voor een fotoboek. Een fraai naslagwerkje is het geworden met een harde omslag en een glanzende cover. Daarop prijkt een foto die volgens Raymond Versloot, organisator van de 4D Challenge, alles zegt over wát de 4D Challenge is. Rijden met de Land Rover en sportieve uitdagingen. Het boek is mooi opgemaakt en beslaat in 80 pagina’s full color het verloop over de 4 dagen. Inclusief teampresentaties en natuurlijk de finaledag en de podiumplaatsen.

De foto’s zijn van de hand van Norbert Duijvelshoff, die wij natuurlijk kennen van zijn vele bijdragen aan onze club.

“Het was zeker geen gemakkelijke opgave om uiteindelijk de definitieve selectie te maken. Je moet zorgen dat je zo’n beetje alle activiteiten in beeld brengt, maar ook een goed beeld geeft van wat er allemaal op een dag in de 4D Challenge voor uitdagingen zitten voor de deelnemers. Uiteindelijk is het, naar mijn bescheiden mening, een mooi gewogen geheel geworden”.

Het boek is officieel gepresenteerd op de LRCH 4×4 Vakantiebeurs en nu direct online te bestellen. Kies daarvoor, “Inschrijven”. De kosten bedragen € 55,00 (inclusief verzendkosten). Let op: na je bestelling kan de verzending in een vrijwilligersorganisatie als de onze even duren.

 

4D Challenge commissie
Locatie

NB: De op deze pagina genoemde data in 2020, zijn fictief en spelen geen rol bij het bestellen en uitleveren.

Startdatum

woensdag 01 januari 2020 00:00 uur

Inschrijving gesloten