Magazine 02 - 2022

Magazine 02 - 2022

Verschijnt in week 16
Header afbeelding

Finaledag 4D-Challenge | 2022

28 mei: Grand Final op Klein Oisterwijk!

22 Teams uit verschillende landen zijn vanaf 25 mei 2022 in een verhitte strijd gewikkeld met elkaar. Ieder team bestaat uit 2 personen en een Land Rover en gedurende 4 dagen worden de teams tot de limiet getest.
Terreinvaardigheden met de Land Rover komen aan bod, maar ook serieuze trajecten hardlopen, mountainbiken, kajakken en een aantal special tasks.
Wie niet goed met de GPS uit de voeten kan, krijgt het lastig. Wie strategische fouten maakt, ook.
Bij licht en bij duisternis worden de proeven uitgevoerd en ben je als team volledig aan elkaar overgeleverd.
Eten op vaste tijden bij een ingevlogen catering? No way! Zelf doen.

Na 3 dagen bikkelen komen de teams aan in Oisterwijk, alwaar de Grande Final gaat plaatsvinden. Ook dit wordt geen ‘walk in the park’, want het zal niet de eerste keer zijn dat het klassement nog volledig op de kop gezet kan worden.

Support de teams!

Be there! De teams kunnen na deze dagen iedere opzwepende kreet gebruiken om zichzelf over de finish te krijgen. Opgeven is nu geen optie meer, dus moeten ze door. Maar de verzuring en uitputting gaan zo langzamerhand hun tol eisen.
Kom dus naar Oisterwijk en laat je verbazen over het kunnen van de teams. In de loop van de middag wordt het menens. Dan gaan de definitieve plaatsen vergeven worden.

Kom naar Oisterwijk en schreeuw je longen uit je lijf voor deze stoere vrouwen en mannen. Neem de hele familie mee, want het wordt een spektakel waar je graag bij bent. Jong en oud.
Nadat de laatste teams over de finish zijn gekomen, worden de standen ingevoerd en gaat de jury kijken welke verschuivingen nog hebben plaatsgevonden in het klassement. Tijd om even de adrenaline te laten zakken bij de bar.

Prijsuitreiking en after party

Vervolgens zal de prijsuitreiking plaatsvinden en is er de mogelijkheid om de teams geluk te wensen of te troosten en samen na te praten.
Het restaurant is open, dus doe na het eten mee aan de after party en feest met elkaar dat iedereen weer terug op aarde is!

Wil je meedoen aan de grote BBQ? Gezellig en wees welkom om aan te sluiten.
Reserveren is gewenst: +31 13 528 20 59
Je bestelt een polsbandje inclusief 3 consumpties voor € 31,- p.p. en dat is inclusief onbeperkt BBQ-en!

Wil je overnachten? Ook dan graag even van te voren bellen: +31 13 528 20 59

4D Challenge commissie
Locatie

Streekpark Klein Oisterwijk, Oirschotsebaan 6, 5062 TE Oisterwijk

Startdatum

zaterdag 28 mei 2022 10:00 uur

Einddatum

zaterdag 28 mei 2022 00:00 uur

Voor dit evenement is geen inschrijving noodzakelijk. Wel reserveren voor overnachting en/of de grote BBQ.