Magazine 2021 - 01

Magazine 2021 - 01

Verschijnt in week 6
Header afbeelding

Extreme Team Trophy - 2019

En we gaan gewoon vrolijk verder. Na 5 eerdere edities volgt dit jaar de volgende. De volgende uitdaging, de volgende stage, de volgende Trophy. De ultieme test voor mens en machine op het off road terrein van ActionPlanet in Spaarnwoude.

Ook dit jaar gaan de teams -bestaande uit 3 auto’s- een extreem zware beproeving tegemoet. Wie gaat nu eindelijk eens Team SWAD temmen, al 5 jaar de winnaars?! De Extreme Team Trophy en het terrein van ActionPlanet staan garant voor de ultieme uitdaging. En met het juiste inzicht, een sterke wilskracht en een beetje inzicht ben je misschien in staat om de proef uit te rijden. Hoe zwaar? Daar is maar op 1 manier achter te komen! Door in te schrijven…..

We beginnen met een nachtprogramma wat start op zaterdag avond om 19.00u. De Trophy gaat op zondag ochtend om 9.30u weer verder met de 2e dag. Dit is dus een extra gave ervaring om in de avond Trophy te rijden! En die avondproeven zijn geen eitje…..

Er kunnen maximaal 15 teams meedoen aan de LRCH Extreme Team Trophy. Dus wees er snel bij! Wil je meedoen? Stuur de Off Road Commissie een mail en ontvang het inschrijfformulier.

Welke eisen worden er gesteld voor deelname aan de LRCH Extreme Team Trophy

  • De deelnemende auto moet voor 2/3e uit Land Rover bestaan. (Wij hanteren hiervoor de RDW regels.) Het betreft hier de motor/aandrijflijn, het chassis en de body. Twijfelt u of uw Land Rover wel aan minimaal 2 van deze 3 onderdelen voldoet? Neem dan contact op met de Off Road Commissie.
  • De deelnemende auto bevat een rolbeugel.
  • De deelnemende auto bevat 3-punts veiligheidsgordels.
  • De deelnemende auto is voorzien van één of meerdere goedwerkende lieren.
  • De deelnemende auto is APK-waardig en verzekerd.
  • Voor de overige eisen verwijzen wij naar het reglement wat u ontvangt bij inschrijving.
  • Elk team levert 1 marshall voor beide dagen.

Verdere informatie

Alle leden van de LRCH zijn welkom. Ook niet-LRCH leden met een Land Rover zijn van harte uitgenodigd. Je betaalt dan wel inschrijfgeld van € 43,50 per auto (ex 15 euro administratiekosten) voor deelname aan het evenement, waarmee je tevens mee mag doen aan alle andere LRCH-evenementen tot het eind van het jaar.

Grijp je kans en schrijf je snel in met jouw team! Vanaf 14.00u zijn de teams op zaterdag van harte welkom om kamp op te bouwen. De teams kunnen dus overnachten ter plekke. Er zal een diner georganiseerd worden voor de deelnemende teams. Voor het diner vragen wij een verplichte bijdrage van 15 euro pp (incl 2 drankjes).

Voor het publiek begint de zaterdag om 19.00u als de eerste auto’s starten op de loodzware proeven. De 2e dag begint om 9.30u en eindigt om 17.00u met de prijsuitreiking. Dus kom allemaal kijken of meerijden… als je durft!

Volg de LRCH Extreme Team Trophy op onze speciale Facebookpagina

 

 

Off Road Commissie commissie
Locatie

ActionPlanet Spaarnwoude, Laaglandersluisweg 12, 1981 LS Velsen-Zuid 52° 27' 3.8628

Startdatum

zaterdag 02 november 2019 19:00 uur

Inschrijving gesloten