Magazine 2021 - 01

Magazine 2021 - 01

Verschijnt in week 6
Header afbeelding

Bikkelweekend - 2020

Bikkelen met blauwe handen en lippen….

Opnieuw naar Loon op Zand!

Op 8 en 9 februari wordt het Bikkelweekend 2020 opnieuw georganiseerd op het terrein van Experience Island Blauwe Meer in Loon op Zand.  Aanvang van het weekend is zaterdagmorgen 10:00 uur op het terrein van Experience Island. Na het welkomstwoord en briefing volgen direct de eerste proeven.

We beginnen en blijven het hele weekend op het terrein. Zondagmiddag om 14:00 uur is het einde van het weekend.

Er worden 10 gemengde teams door de organisatie ingedeeld die gedurende het weekend diverse proeven en opdrachten moeten volbrengen. Ook zijn er nog twee aanvullende eenvoudige proeven op zaterdagavond na het avondeten.

De proeven zijn divers, het gaat vooral om team-aanpak, om gezond verstand, soms om brute kracht, vaak om helderheid, en altijd om goede interne communicatie! De Land Rover staat vaak centraal, maar slechts een enkele proef draait om (zwaar) terrein rijden. Daarbij kun je altijd je beurt over laten nemen door een teamgenoot dus voor iedere type Land Rover van ieder bouwjaar is er plaats!

Bij het inschrijven kun je je voorkeur aangeven voor teamgenoten, we houden daar zoveel mogelijk rekening mee.

Zoals altijd serveren we zaterdagochtend vanaf 10:00 uur koffie, thee en iets lekkers. Vervolgens zijn lunch, avondeten, ontbijt en de afsluitende lunch op zondag inbegrepen in het Bikkelpakket!

In de loop van maandag 3 februari krijg je per mail de laatste gegevens toegestuurd.

Kampeerterrein op vrijdag al open!
Anders dan vorige jaren is het, voor wie dat wil, mogelijk om al op vrijdagavond vanaf 17:00 uur en op eigen gelegenheid gebruik te maken van het kampeerterrein.

NB: Een aanvraag  voor aanmelding aan de Evenenentenregeling van de Belastingdienst loopt, maar is door de Belastingdienst nog niet goedgekeurd. Zodra wij bericht daarover hebben, laten we het zo spoedig mogelijk via de website en Facebook weten. 

Off Road Commissie commissie
Locatie

Experience Island ‘t Blauwe Meer, Loon op Zand

Startdatum

vrijdag 07 februari 2020 17:00 uur

Inschrijving gesloten