Magazine 2019 - 02

Magazine 2019 - 02

Verschijnt in week 16

Bikkelweekend - 2019

Bikkelen, the next move…

Vertrouwd en toch een tikkie anders!

In 2019 wordt het Bikkelweekend gehouden op 9 en 10 februari. De locatie ligt dit jaar ergens beneden de grote rivieren. We verzamelen op zaterdag tussen 9.00 en 9.30 uur, op een herkenbare plek en rijden van daaruit individueel via een bolletje-pijltje roadbook naar de kampeerlocatie.

Op het terrein van de kampeerlocatie worden zaterdagmiddag en zondagmorgen diverse proeven in teamverband uitgevoerd. De proeven zijn heel divers. Het gaat vooral om team-aanpak, om gezond verstand, soms om brute kracht, vaak om helderheid en altijd om goede interne communicatie! De Landrover staat centraal, maar slechts een enkele proef draait om (zwaar) terreinrijden. En daarbij kun je altijd je beurt over laten nemen door een teamgenoot, dus voor ieder type Landrover, van ieder bouwjaar, is er plaats!

De teams worden door de organisatie ingedeeld, maar je kunt bij het inschrijven een voorkeur uitspreken voor teamgenoten. Zoals altijd is er bij de start koffie, en zorgen we daarna voor de lunch en het avondeten op zaterdag. Zondagmorgen heel vroeg is er ontbijt en na afloop op zondagmiddag om 13.00 uur nog een laatste warme lunch.

Het culinaire deel wordt anders dan voorgaande jaren. Ellen is uitgekookt, zoals jullie in het clubblad hebben kunnen lezen. Weg is het weldadige luxe eten, de diversiteit, de vele bijgerechten, de mix van verantwoord en minder verantwoord en ook de onwaarschijnlijke lekkere hoeveelheid toetjes. Het nieuwe bikkelmenu zal zich kenmerken door: lekker, eenvoudig en meer dan voldoende.

Schrijf je snel in, het wordt een kleurrijk weekend. Met hopelijk veel kou!

In de week van 2 februari krijg je per mail de laatste gegevens toegestuurd.

Het Bikkelweekend 2019 is bij de Belastingdienst aangemeld voor de Evenementenregeling.

 

Off Road Commissie commissie
Locatie

Onder de grote rivieren

Startdatum

zaterdag 09 februari 2019 09:00 uur

Inschrijving gesloten