Magazine 2021 - 06

Magazine 2021 - 06

Verschijnt in week 50
Header afbeelding

πŸŽ„ De Kerstman pakt uit πŸŽ…πŸ» 2021 🀢🏻

Let op: De traditionele Kerstrit komt, i.v.m. de geldende overheidsmaatregelen voor corona, helaas te vervallen.

Met spijt in het hart, hebben de actuele maatregelen en richtlijnen de Allroad Commissie doen besluiten een streep te zetten door de aanstaande Kerstrit 😒
Bij een dringend advies thuis te blijven, is het niet verantwoord met 200 Land Rovers en tussen de 600 en 700 mensen tegelijk te gaan bewegen, gezamenlijk een chocostopje doen en bij de Clubshop naar binnen te gaan.
We bewaren de prachtige route natuurlijk wel voor een moment dat het kΓ‘n. En dat moment komt. Geheid!

 

Ook in 2021 wordt voor onze leden weer een πŸŽ„πŸŽ„Kerstrit πŸŽ„πŸŽ„ georganiseerd. Dit jaar vertoeven we in het Oosten van het land.

Voor het begin- Γ©n eindpunt van de rit zijn we te gast op dezelfde locatie. De kerstrit wordt gereden door een mooie omgeving volgens het bol-pijl-principe en heeft veel onverharde paden en uiteraard een πŸ₯€ ChocoStop πŸ₯€

Net als voorgaande jaren worden de Land Rovers weer beoordeeld op hun versiering. Voor de mooist versierde Land Rover heeft de Commissie een leuk aardigheidje.

Vanwege het verwachte grote aantal deelnemers vertrekken we in tijd-slots. Je voorkeur kun jij bij de inschrijving opgeven.

Als je na de kerstrit wilt dineren op de locatie van het eindpunt, reserveer dan ruime van tevoren via www.radstake.nl/restaurant. Let op: diner is op eigen kosten!

De deelnemers ontvangen ongeveer een week voor de rit een e-mailbericht met de verdere gegevens.

NB:Β De LRCH Kerstrit isΒ WEL aangemeld voor de Evenementenregeling van de Belastingdienst.

πŸ€ΆπŸ»πŸŽ…πŸ» De All Road Commissie ontvangt je graag op 12 december! πŸŽ…πŸ»πŸ€ΆπŸ»

All Road Commissie commissie
Locatie

Oost Nederland

Startdatum

zondag 12 december 2021 12:00 uur

Inschrijving gesloten