Magazine 2019 - 06

Magazine 2019 - 06

Verschijnt in week 50
Header afbeelding

Vrijwilligers gezocht

Land Rover Club Holland telt ruim 2.700 leden. Met meer dan 100 vrijwilligers in 12 commissies zorgen wij ieder jaar voor een gevarieerd aanbod van activiteiten. Al deze enthousiaste mensen zijn druk in het bestuur, het organiseren van evenementen, het samenstellen van het clubmagazine, het beheer van clubmaterialen, het voeren van de (leden) administratie, het beheer van de financiën, het onderhouden van de LRCH website en social media en nog veel en veel meer.

Momenteel zijn wij op zoek naar een aantal vrijwilligers voor zowel bestaande als nieuwe rollen. Een overzicht van de vacatures is hieronder opgenomen.

 • Webredactie www.lrch.nl (M/V)
 • Social Media Manager (M/V)
 • Cateringmedewerker(s) (M/V)
 • Lid Support Team
 • Clubshopteam

Heb je belangstelling of wil je weten of een bepaalde rol bij jou past, laat het ons dan weten. Maak daarvoor gebruik van het contactformulier op deze pagina en geef aan waar je interesse ligt. Wij nemen daarna contact met je op.

Voor meer informatie per vacature lees gerust verder.


Webredactie www.lrch.nl (M/V)

LRCH organiseert ruim 20 evenementen per jaar. De website is daarbij een zeer belangrijk kanaal. Leden worden via de jaaragenda geïnformeerd over clubactiviteiten en kunnen zich online inschrijven. Ook staan er op de website verslagen van evenementen, informatie over de club en diverse wetenswaardigheden rond het merk Land Rover.

Begin 2018 is de website volledig vernieuwd. Naast een nieuwe look and feel is het content management onder gebracht in Word Press en is de content responsive. In de loop van 2019 voeren we verdere uitbreidingen en optimalisaties door. Daarbij wordt het ook mogelijk dat activiteitencommissies zelfstandig hun eigen content gaan beheren.

Wij zijn op zoek naar iemand die club breed een coördinerende rol vervult als Hoofd Webredactie.

De taak omvat:

 • Coördinatie en eindredactie van het gehele content management
 • Verantwoordelijk voor het nastreven van de huis- en schrijfstijl
 • Onderhouden/optimaliseren van de handleidingen en de schrijfwijzer
 • Vormgeven en onderhouden van het online beleid
 • ·Genereren van ideeën ter doorontwikkeling van de content en online propositie

Uiteraard is goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste. Daarnaast is het handig om (enige) ervaring te hebben met Word Press en Google Analytics.

Het Hoofd Webredactie werkt nauw samen met het Hoofd Communicatie, de Webredactie, de content managers van de verschillende activiteitencommissies, de Webanalist en de Social Media Manager.

We verwachten dat je er, zeker in de aanvangsperiode, gemiddeld 10 – 15 uur per maand mee bezig zult zijn.

Heb jij als Land Rover liefhebber en lid van LRCH veel affiniteit met content management en overzie je mogelijkheden die ons als club online verder gaan helpen?

Ben je communicatief sterk en ga je verantwoordelijkheid niet uit de weg, neem dan contact op het Hoofd Communicatie via het contactformulier  om te bespreken of deze verantwoordelijke rol mogelijk iets voor jou is.


Social Media Manager (M/V)

Als LRCH organiseren wij ruim 20 evenementen per jaar. Hierbij zijn onze social mediakanalen, in samenhang met de club website, van zeer groot belang om onze (potentiële) leden te informeren. Denk aan inschrijvingen op onze evenementen, het delen foto’s van evenementen, wetenswaardigheden over Land Rovers en alles wat verder van belang is voor onze club en onze doelgroep.

Wij maken gebruik van meerdere Facebookpagina’s en beschikken daarnaast over een aantal Instagram accounts, een YouTube kanaal en een Twitter account.

Een groot deel van onze clubleden, maar ook andere belangstellenden weten ons geregeld via deze kanalen te vinden.

Mede doordat het speelveld zich steeds verder uitbreidt, zijn wij per direct op zoek naar een Social Media Manager.

Tot de taak behoort:

 • Formuleren van een voor de club passend social media beleid
 • Het stroomlijnen van de diverse kanalen in aantal en focusgebieden
 • Het club breed coördineren van inzet en het gebruik
 • Vormgeven aan de groeiende behoefte aan web care

Uiteraard is goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste. Daarnaast is  kennis op het gebied van analytics voor social media noodzakelijk.

De Social Media Manager werkt nauw samen met het Hoofd Communicatie, de Webredactie, de Webanalist, en de verschillende activiteitencommissies van LRCH.

De tijdsbelasting bedraagt, zeker in de aanvangsperiode, gemiddeld  15 – 20 uur per maand.

Heb jij als Land Rover liefhebber en lid van LRCH veel affiniteit met social media en overzie je mogelijkheden die ons op deze kanalen verder gaan helpen? Ben je communicatief sterk en ga je verantwoordelijkheid niet uit de weg, neem dan contact op het Hoofd Communicatie via het contactformulier om te bespreken of deze verantwoordelijke rol mogelijk iets voor jou is.


Cateringmedewerker(s) (M/V)

Napraten over de adrenaline kicks tijdens een Off Road Evenement. Als lid van de LRCH heb je vast wel een keer mee gedaan aan een Off Road Evenement. Deze goed bezochte evenementen worden georganiseerd door een 20-tal enthousiaste mannen en vrouwen van de Off Road Commissie.

Belangrijk tijdens de Off Road Evenementen is natuurlijk het beter leren kennen van de mogelijkheden van je auto door de modder, op steile klimmen, afdalingen en door waterbakken. Wat wij als Off Road Commissie ook belangrijk vinden op deze dagen, is het gezellig samenzijn in de clubtent. Dit is de plek waar we ons vaak verzamelen en waar je kunt napraten over de adrenaline kicks op deze dagen. Een lekker bakje koffie, of in de weekenden zelfs een borrel, maakt het alleen nog maar veel gezelliger!!

Wij zoeken vrijwilligers die dit lekker bakje koffie of thee willen verzorgen tijdens de Off Road evenementen.

Het gaat om circa 4 dag-evenementen op zondag en 2 weekenden tijdens Pasen en Pinksteren.

We zoeken een enthousiast lid of een stel die het leuk vindt dit te coördineren. De mate waarin de koffie en thee wordt uitgebreid met eventuele versnaperingen kan zelf ingevuld worden. Hij/zij stemt dat af met de Off Road Commissie, doet de inkopen en verzorgt de koffie/thee/borrel. De prachtige en volledig ingerichte catering wagen doet hierbij dienst als professionele veldkeuken.

Daarnaast zoeken we ook nog helpende handen met het klaarzetten, serveren en opruimen van de koffie/thee/borrel tijdens de evenementen.

We kijken uit naar je reactie! Wil je iets meer weten of heb je misschien belangstelling, dan horen we dat graag van je via het contactformulier of bel vrijblijvend met het hoofd van de Off Road Commissie.


Lid Support Team

Het Support Team bestaat uit een groep clubleden die op verzoek ondersteuning bij een evenement bieden. Denk hierbij aan het opzetten en afbreken van een clubtent, het bemannen van proeven tijdens het Bikkelweekend, parkeerbeheer bij een groot evenement zoals de Kerstrit of hulp bij de 4×4 Vakakantiebeurs.

Vind je het leuk om van tijd tot tijd een keer de handen uit de mouwen te steken bij één of meer evenementen? Laat het ons weten via het contactformulier. De voorzitter van de All Road Commissie, neemt dan contact op en kan je gedetailleerd informeren over de functie-inhoud.


Clubshopteam

Clubshoppers Alexander en Amarens zijn opzoek naar een enthousiaste en geschikte opvolger(s).

Het runnen van de clubshop is zoveel meer dan alleen verkopen. De clubshop staat niet alleen op een clubevenement, maar dient ook als informatiepunt. Zo heb je veel contact met clubleden. Bovendien moeten er leuke items worden bedacht en ingekocht om ze vervolgens te kunnen verkopen. Een onwijs leuke en diverse vrijwilligersjob binnen de club!

Wil je meer weten over het runnen van de clubshop? Wat er zoals bij komt kijken en hoeveel tijd je hier ongeveer aan kwijt bent? Neem dan contact op met via de contactpagina.

Stel een vraag

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.