Magazine 2019 - 03

Magazine 2019 - 03

Verschijnt in week 25
Header afbeelding

Vrijwilligers gezocht

Land Rover Club Holland telt ruim 2.700 leden. Met meer dan 100 vrijwilligers in 12 commissies zorgen wij ieder jaar voor een gevarieerd aanbod van activiteiten. Al deze enthousiaste mensen zijn druk in het bestuur, het organiseren van evenementen, het samenstellen van het clubmagazine, het beheer van clubmaterialen, het voeren van de (leden) administratie, het beheer van de financiën, het onderhouden van de LRCH website en social media en nog veel en veel meer.

Momenteel zijn wij op zoek naar een aantal vrijwilligers voor zowel bestaande als nieuwe rollen. Een overzicht van de vacatures is hieronder opgenomen.

Heb je belangstelling of wil je weten of een bepaalde rol bij jou past, laat het ons dan weten. Maak daarvoor gebruik van het contactformulier op deze pagina en geef aan waar je interesse ligt. Wij nemen daarna contact met je op.

Social Media Manager

LRCH maakt gebruik van meerdere Facebookpagina’s en heeft een Twitteraccount. Een overgroot deel van de clubleden, maar ook andere belangstellenden weten ons via deze kanalen te vinden. Om het geheel in goede banen te leiden en daarvoor beleid te formuleren zoeken wij per direct een social media manager. Tot de taak behoort verder het oriënteren op nieuwe mogelijkheden zoals Instagram en verder vorm geven aan web care.

Denk jij dat je een goede invulling kunt geven aan deze nieuwe rol, laat het weten via het contactformulier op deze pagina. Ons hoofd communicatie, neemt dan contact op en kan je gedetailleerd informeren over de functie-inhoud.

Lid Support Team

Het Support Team bestaat uit een groep clubleden die op verzoek ondersteuning bij een evenement bieden. Denk hierbij aan het opzetten en afbreken van een clubtent, het bemannen van proeven tijdens het Bikkelweekend, parkeerbeheer bij een groot evenement zoals de Kerstrit of hulp bij de 4×4 Vakakantiebeurs. Vind je het leuk om van tijd tot tijd een keer de handen uit de mouwen te steken bij één of meer evenementen? Laat het ons weten via het contactformulier op deze pagina. De voorzitter van de All Road Commissie, neemt dan contact op en kan je gedetailleerd informeren over de functie-inhoud.

 

Stel een vraag

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.