Magazine 2019 - 04

Magazine 2019 - 04

Verschijnt in week 34
Header afbeelding

Vrijwilligers gezocht

Land Rover Club Holland telt ruim 2.700 leden. Met meer dan 100 vrijwilligers in 12 commissies zorgen wij ieder jaar voor een gevarieerd aanbod van activiteiten. Al deze enthousiaste mensen zijn druk in het bestuur, het organiseren van evenementen, het samenstellen van het clubmagazine, het beheer van clubmaterialen, het voeren van de (leden) administratie, het beheer van de financiën, het onderhouden van de LRCH website en social media en nog veel en veel meer.

Momenteel zijn wij op zoek naar een aantal vrijwilligers voor zowel bestaande als nieuwe rollen. Een overzicht van de vacatures is hieronder opgenomen.

Heb je belangstelling of wil je weten of een bepaalde rol bij jou past, laat het ons dan weten. Maak daarvoor gebruik van het contactformulier op deze pagina en geef aan waar je interesse ligt. Wij nemen daarna contact met je op.

Hoofd Webredactie www.lrch.nl (M/V)

LRCH organiseert ruim 20 evenementen per jaar. De website is daarbij een zeer belangrijk kanaal. Leden worden via de jaaragenda geïnformeerd over clubactiviteiten en kunnen zich online inschrijven. Ook staan er op de website verslagen van evenementen, informatie over de club en diverse wetenswaardigheden rond het merk Land Rover.

Begin 2018 is de website volledig vernieuwd. Naast een nieuwe look and feel is het content management onder gebracht in Word Press en is de content responsive. In de loop van 2019 voeren we verdere uitbreidingen en optimalisaties door. Daarbij wordt het ook mogelijk dat activiteitencommissies zelfstandig hun eigen content gaan beheren.

Wij zijn op zoek naar iemand die club breed een coördinerende rol vervult als

Hoofd Webredactie. De taak omvat:

  • Coördinatie en eindredactie van het gehele content management
  • Verantwoordelijk voor het nastreven van de huis- en schrijfstijl
  • Onderhouden/optimaliseren van de handleidingen en de schrijfwijzer
  • Vormgeven en onderhouden van het online beleid
  • Genereren van ideeën ter doorontwikkeling van de content en online propositie

Uiteraard is goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste. Daarnaast is het handig om (enige) ervaring te hebben met Word Press en Google Analytics.

Het Hoofd Webredactie werkt nauw samen met het Hoofd Communicatie, de Webredactie, de content managers van de verschillende activiteitencommissies, de Webanalist en de Social Media Manager.

We verwachten dat je er, zeker in de aanvangsperiode, gemiddeld 10 – 15 uur per maand mee bezig zult zijn.

Heb jij als Land Rover liefhebber en lid van LRCH veel affiniteit met content management en overzie je mogelijkheden die ons als club online verder gaan helpen?

Ben je communicatief sterk en ga je verantwoordelijkheid niet uit de weg, neem dan contact op het Hoofd Communicatie via de contactpagina om te bespreken of deze verantwoordelijke rol mogelijk iets voor jou is.

Webanalist LRCH (M/V)

Begin 2018 is de LRCH website volledig vernieuwd. Daarbij is naast een nieuwe look and feel de content responsive is gemaakt. Verder is een geheel nieuwe opzet gekozen voor het inschrijven op evenementen in combinatie met een koppeling naar een nieuw betalingsplatform. Daarmee is het bijvoorbeeld ook mogelijk geworden betalingen uit het buitenland te accepteren. Tenslotte is de basis gelegd voor connecties met social
media kanalen.

In de loop van 2019 voeren we in diverse trajecten verdere uitbreidingen en optimalisaties door.

Met het besef dat een website nooit af is, staan we open voor verdere uitbreiding en verbetering. Ook streven we naar een meer intensieve wisselwerking met onze social media accounts op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

Uitgangspunt bij het signaleren en concretiseren van optimalisaties, is een goede analyse van het gebruik van de diverse kanalen. Daarom zijn we op zoek naar iemand die in samenspraak met de webredactie dergelijke analyses kan maken en voorstellen tot verbeteren kan formuleren.

De Webanalist werkt nauw samen met het Hoofd Webredactie en de Webredactie.

De tijdsbelasting bedraagt, zeker in de aanvangsperiode, gemiddeld  8 – 10 uur per maand.

Heb jij als Land Rover liefhebber en lid van LRCH veel affiniteit met web analytics, heb je ruime ervaring met met Google Analytics en wil je daarmee mogelijkheden aanreiken die ons als club online verder helpen? Neem dan contact op met het Hoofd Communicatie
via de contactpagina om te bespreken of deze verantwoordelijke rol mogelijk iets voor jou is.

Social Media Manager (M/V)

Als LRCH organiseren wij ruim 20 evenementen per jaar. Hierbij zijn onze social mediakanalen, in samenhang met de club website, van zeer groot belang om onze (potentiële) leden te informeren. Denk aan inschrijvingen op onze evenementen, het delen foto’s van evenementen, wetenswaardigheden over Land Rovers en alles wat verder van belang is voor onze club en onze doelgroep.

Wij maken gebruik van meerdere Facebookpagina’s en beschikken daarnaast over een aantal Instagram accounts, een YouTube kanaal en een Twitter account.

Een groot deel van onze clubleden, maar ook andere belangstellenden weten ons geregeld via deze kanalen te vinden.

Mede doordat het speelveld zich steeds verder uitbreidt, zijn wij per direct op zoek naar een Social Media Manager.

Tot de taak behoort:

  • Formuleren van een voor de club passend social media beleid
  • Het stroomlijnen van de diverse kanalen in aantal en focusgebieden
  • Het club breed coördineren van inzet en het gebruik
  • Vormgeven aan de groeiende behoefte aan web care

Uiteraard is goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste. Daarnaast is  kennis op het gebied van analytics voor social media noodzakelijk.

De Social Media Manager werkt nauw samen met het Hoofd Communicatie, de Webredactie, de Webanalist, en de verschillende activiteitencommissies van LRCH.

De tijdsbelasting bedraagt, zeker in de aanvangsperiode, gemiddeld  15 – 20 uur per maand.

Heb jij als Land Rover liefhebber en lid van LRCH veel affiniteit met social media en overzie je mogelijkheden die ons op deze kanalen verder gaan helpen? Ben je communicatief sterk en ga je verantwoordelijkheid niet uit de weg, neem dan contact op het Hoofd Communicatie via de contactpagina om te bespreken of deze verantwoordelijke rol mogelijk iets voor jou is.

Lid Support Team

Het Support Team bestaat uit een groep clubleden die op verzoek ondersteuning bij een evenement bieden. Denk hierbij aan het opzetten en afbreken van een clubtent, het bemannen van proeven tijdens het Bikkelweekend, parkeerbeheer bij een groot evenement zoals de Kerstrit of hulp bij de 4×4 Vakakantiebeurs. Vind je het leuk om van tijd tot tijd een keer de handen uit de mouwen te steken bij één of meer evenementen? Laat het ons weten via het contactformulier op deze pagina. De voorzitter van de All Road Commissie, neemt dan contact op en kan je gedetailleerd informeren over de functie-inhoud.

 

Stel een vraag

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.