Magazine 03 - 2024

Magazine 03 - 2024

Verschijnt in week 25
Header afbeelding

Marshal Commissie

De drie woorden waar het om draait bij de Marshal commissie zijn veiligheid, handhaving en instructie.

En dat zowel rondom een evenement in verband met de verkeersveiligheid als in het terrein. Bij alle off- en all-road evenementen van de LRCH speelt de Marshal commissie een belangrijke rol. Een grote groep vrijwilligers wordt jaarlijks geïnstrueerd en getraind, om de veiligheid van deelnemers en bezoekers van onze evenementen te waarborgen. Op de aanrijroute naar evenementen, bij verkeersgevaarlijke situaties tijdens tourritten als verkeersbeveiliger en in het terrein als instructeur en ‘reddende engel’ op de moeilijke plekken.

De marshals zijn vrijwel zonder uitzondering zeer ervaren terreinrijders die in het terrein de juiste rijadviezen kunnen geven en ingrijpen als situaties uit de hand dreigen te lopen en gevaarlijk worden. Het spreekt voor zich dat instructies van deze mensen strikt opgevolgd dienen te worden!

Om juist te kunnen handelen bij calamiteiten is het LRCH Veiligheidsplan opgesteld. Volgens een strak protocol kunnen de commissieleden op professionele wijze de helpende hand bieden. Hiervoor staan niet alleen moderne communicatiemiddelen, maar bijvoorbeeld ook een hartdefibrillator tot hun beschikking. De marshals zijn herkenbaar aan de LRCH jassen en/of veiligheidshesjes met oranje cap.

Wil je meer weten of een vraag stellen?

Wil je meer weten over de Trial Commissie dan horen we het graag. Maak daarvoor gebruik van het contactformulier op deze pagina.

Stel een vraag

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.