Magazine 03 - 2024

Magazine 03 - 2024

Verschijnt in week 25
Header afbeelding

De 4x4 Vakantiebeurs - Contact

De 4×4 Vakantiebeurs is een evenement op zich. Begin 2000 is het idee ontstaan om tijdens de toenmalige clubavonden 1 maal per jaar een avond te organiseren waarbij de vele aanbieders van 4×4 reizen en 4×4 equipment een podium kregen.

De eerste keer in Almere was op een winterse avond in februari. Geen idee wat we ervan mochten verwachten, maar het bleek een eclatant succes.
Inmiddels naderen we de 20e editie en is het evenement van een clubavond uitgegroeid via een dagevenement naar nu, een tweedaags evenement met een grote diversiteit aan standhouders op een voortreffelijke locatie.

Organisatie

De organisatie van de 4×4 Vakantiebeurs wordt ook gewoon gedaan door vrijwilligers van de LRCH.
Als standhouder betaal je een bedrag voor de huur van een plek met allerhande zaken er omheen. Zo is er bijvoorbeeld de clubborrel met standhouders bbq en kan er door de standhouders overnacht worden op locatie.
Met ruim 80 standhouders en ruim 4.000 bezoekers uit binnen- en buitenland is het een event dat inmiddels bij vele liefhebbers met dikke stift in de agenda geblokt staat.

De organisatie is er dan ook een van bijna militaire secuurheid, want iedereen heeft wel speciale wensen, tips of een voorkeur voor standplaats.
Dat wordt allemaal zo goed als mogelijk gehonoreerd. En als de poorten open gaan begint er weer een feestdag ;-).

 

Wil je meer weten of een vraag stellen?

Wil je meer weten over de 4×4 Vakantiebeurs of heb je een vraag over deelname als standhouder, dan horen we het graag. Maak daarvoor gebruik van het contactformulier op deze pagina.

Ga naar www.4x4vakantiebeurs.nl voor meer info over de beurs.

Stel een vraag

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.