Magazine 06 - 2022

Magazine 06 - 2022

Verschijnt in week 51
Header afbeelding

FAQ

.

V: Deelnemers informatie

  • Openingstijden: donderdag 18 mei 2023, 15:00 uur t/m zondag 21 mei 2023 15:00 uur
  • Locatie adres:
    Landgoed Middachten 3
    6994 JC  De Steeg
  • GPS:

V: Kan er nog ingeschreven worden? 

De inschrijving gaat open vanaf begin januari 2023. Meer informatie daarover vind je in de LRCH Agenda en op onze social media kanalen.

V: Wie kunnen er deelnemen?

Iedereen die lid is van de LRCH, lid is van een Nederlandse of buitenlandse Land Rover Club of een Land Rover bezit kan inschrijven en deelnemen.
Ben je lid van een vereniging, voer dan het lidmaatschap nummer van de betreffende club bij de inschrijving in.

V: Schrijf ik in per auto of per deelnemer?

Je schrijft in per deelnemer met of zonder auto. Dit kan bijvoorbeeld 2 volwassenen en 2 kinderen zijn. Per inschrijving maximaal 2 volwassenen.

V: Kan ik op het terrein zelf nog inschrijven?

Nee, de inschrijving sluit op 4 mei 2023 24:00 uur.

V: Kan ik ook deelnemen zonder te kamperen op het festivalterrein?

Indien je geen gebruik wilt of kunt maken van een kampeermiddel op het festivalterrein, zijn er in de nabije omgeving diverse overnachtingsmogelijkheden beschikbaar, bijvoorbeeld:
https://hotellerieathlone.nl/
https://www.rhederoord.nl/
https://www.landgoedavegoor.nl/

Graag verwijzen wij jou daarvoor naar de plaatselijke Toeristen Informatie of check www.visitarnhem.nl

V: Is het parkeren vrij?

Ja, voor deelnemers aan het festival is er op de camping ruimte voor één Land Rover per inschrijving. Wil je met meerdere auto’s komen (bijvoorbeeld een geprepareerde auto voor in het terrein) dan dient deze gestald te worden op een door de organisatie aangewezen parkeerplaats.
Ook andere (personen)auto’s dan Land Rovers worden verzocht aldaar te parkeren. Toezicht door de organisatie is niet gegarandeerd, je parkeert op eigen verantwoordelijkheid.

V: Wij zijn met een club vrienden, kunnen wij bij elkaar staan?

Hoe gezellig! Jazeker kan dat, maar je kunt geen kampeerplaatsen reserveren of blokkeren. Wilt je met meerdere voertuigen bij elkaar kamperen dan adviseren wij jou vooraf op een andere plaats dan het festivalterrein af te spreken, het laatste deel gezamenlijk op te rijden en samen aan te melden in de Centrale Post waarna je gezamenlijk naar de kampeerplaatsen kunt.

V: Zijn er crèche faciliteiten?

Nee, dat niet; we zijn een gezellige autoclub, maar…. er is wél een uitgebreid kinderprogramma (5 – 100 jaar) opgenomen.

V: Wat is de Eerste Hulp procedure?

In geval van een ongeval of calamiteit zorg je eerst voor jouw eigen en andermans veiligheid. Markeer de plaats van het ongeval of incident en alarmeer vervolgens een van de Marshal/CREW members van de LRCH of bel 112 en pas eventuele noodhulp toe. Bij kleine verwondingen ga naar de dichtstbijzijnde Marshal/CREW-member op het terrein. De EHBO post is gesitueerd in de nabijheid van de Centrale Post.

V: Zijn honden toegestaan?

Ja, honden zijn toegestaan, maar dienen op het hele terrein aan de lijn gehouden te worden. Het festivalterrein is na het jubileum weer ‘gewoon’ weiland waar koeien lopen. Koeien worden ernstig ziek van hondenpoep. Daarom alleen uitlaten op de daartoe aangewezen plaats en uitwerpselen opruimen.

V: Waar zijn de toiletten en douches?

Er zijn op diverse plaatsen op het kampeerterrein toiletunits aanwezig en er is een was- en douchefaciliteit. Kijk op de plattegrond voor de locaties.

V: Ik kom met een caravan. Is er een stroomaansluiting?

Er zijn (voldoende) 230V stroompunten aanwezig, maar beschikbaarheid kunnen we niet garanderen. Tip: Neem een voldoende lang verlengsnoer mee. Grote stroomverbruikers zoals bijvoorbeeld elektrische kachels e.d. zijn niet toegestaan.

V: Wanneer kan ik arriveren op het terrein?

Je kunt vanaf donderdag 18 mei 2023 | 15:00 uur arriveren.

V: Het programma laat diverse activiteiten zien, kan ik aan alles meedoen?

In principe is het programma zo opgesteld, dat er voor iedereen wat wils is. Sommige programmaonderdelen hebben echter een beperking in deelnemers, vandaar dat sommige onderdelen op meerdere dagdelen voorkomen. Inschrijven voor zo’n programmaonderdeel doe je in de Centrale Post. Zo kan iedereen zoveel mogelijk genieten van wat de LRCH te bieden heeft.

V: Is er horeca aanwezig?

Ja, er is zelfs een heuse Engelse pub op het terrein aanwezig.

V: Kan ik iets te eten krijgen op het terrein?

Ook aan de inwendige mens is gedacht!
Er is op zowel donderdag- als vrijdagavond een foodtruckplein waar diverse soorten van maaltijden worden aangeboden.
De foodtrucks bevinden zich op het voorplein van het festivalterrein.

V: Is er ’s ochtends broodjes service aanwezig?

Natúúrlijk wil je ’s morgens verse broodjes voor de hele familie serveren; het is immers feest en daar hoort een feestelijk ontbijtje bij.
Ook deze keer is er weer een warme bakker aanwezig waar je ’s morgens vroeg jouw verse broodjes kunt scoren.

V: Is er een geldautomaat op het terrein aanwezig? 

Nee.

V: Kan ik bezoek ontvangen op het terrein?

Nee, het LRCH 35 jarig jubileum is een besloten evenement en uitsluitend toegankelijk voor ingeschreven personen. Op die manier houden we het overzichtelijk en veilig.

V: Waar is de dichtstbijzijnde supermarkt?

Op minder dan 10 minuten afstand zijn in het centrum van Rheden meerdere supermarkten beschikbaar (SuperCooP, Albert Heijn, Plus, DekaMarkt)

V: Mag ik foto’s/video maken op het evenement?

Ja, voor eigen gebruik.

V: Mag ik met mijn drone opnames maken?

Nee, vanwege de (vlieg)veiligheid en voor het beschermen van de privacy van mede festivalgangers is het vliegen met drones en opnames maken met drones niet toegestaan. De organisatie heeft een speciale vergunning verkregen om dat wel te kunnen.

V: Mag ik vuur stoken?

Open vuren zijn helaas deze keer niet toegestaan. Ook niet van de grond.
We zijn te gast op een particulier terrein dat valt onder de uitlopers van de Veluwe en waar straks de koeien weer lopen. Die eten vers gras en geen houtskool.

V: Mag ik mijn Quad meenemen voor verplaatsing op het terrein?

Nee, Quads en minibikes zijn vanwege de veiligheid op het festivalterrein strikt verboden.

V: Stroom is niet gegarandeerd, mag ik dan een eigen voorziening meenemen?

Zonnepanelen en (kleine) windmolens die u kunt plaatsen op uw kampeerplek, de veiligheid niet in gevaar brengen en geen overlast voor andere deelnemers veroorzaken zijn van harte welkom. Aggregaten niet.

V: Kan ik eerder aankomen of later vertrekken dan genoemde tijden?

Nee, in verband met planning en voorbereiding c.q. afbouw van het festivalterrein kan er niet van de tijden afgeweken worden.