Magazine 02 - 2024

Magazine 02 - 2024

Verschijnt in week 14
Header afbeelding

Locatie

LANDGOED KASTEEL MIDDACHTEN!


Konden we een mooiere locatie vinden dan de gronden van Landgoed Middachten in De Steeg? Wij denken van niet.
Rondom Kasteel Middachten gaan we er een geweldige jubileumlocatie van maken wat 4 dagen lang de basis wordt voor de camping en het tentplein.

We zijn nu hard bezig met het verdere programma en dat zal nu langzaam vorm gaan krijgen. Blijf ons dus volgen om up-to-date te blijven over de ontwikkelingen!

Over Landgoed Middachten

De naam van landgoed Middachten doemt op in de nevelen van de geschiedenis vanaf de twaalfde eeuw. In 1190 zou een zekere Jacobus de Mitdac aanwezig zijn bij de stadsrechtverlening van Zutphen. In 1315 is voor het eerst sprake van een huis op landgoed Middachten. Everardus is dan de kasteelheer. Het landgoed bleef tot de zeventiende eeuw in bezit van de familie van Middachten. Daarna gingen de bezittingen een paar keer over op dochters waardoor de familienaam veranderde. In vrouwelijke lijn stamt de huidige kasteelheer Graf zu Ortenburg af van Everardus van Middachten uit de veertiende eeuw. (bron: Radio Gelderland)

Op een grondgebied van ca. 10 Ha zullen we ons internationale feest gaan houden.
Dat lijkt groot, maar neem van ons aan dat we dit nodig hebben om alle deelnemers met hun kampeerzaken kwijt te kunnen, samen met de sanitaire voorzieningen en tenten / paviljoens.
Zodra we een indruk hebben hoe we het gaan indelen, zul je dat op de website en socials terug kunnen vinden.

 

Wil je een idee krijgen van wat een jubileum van de LRCH inhoudt? Check dan de film van ons 30-jarig jubileum!

Wat er verder gaat gebeuren ervaar je in een later stadium. Volg de Facebook en Instagram accounts van het jubileum waarin we jullie ook regelmatig op de hoogte gaan houden van verdere updates.

 


HULPTROEPEN GEZOCHT

Ons team staat te trappelen om het feest en alles er omheen te organiseren. De reacties die we nú al krijgen uit alle windstreken is hartverwarmend en geeft ons bakken energie!
Maar het feest komt er natuurlijk niet zomaar. Daar hebben we best nog wat handjes voor nodig 😉
Wil jij ons helpen met de opbouw, tijdens het feest wat hand-en-spandiensten verrichten of heb je nog gave ideeën?
Klik op de button en meld je aan!