Magazine 02 - 2024

Magazine 02 - 2024

Verschijnt in week 14
Header afbeelding

Horeca

Tijdens het jubileumweekend hebben we een heus Horeca Plein!
Hieronder vind je alle informatie over wat je hier kunt vinden:

Markt

Op het foodtruckplein hebben we de Markt ingericht; een kleine winkel waar je vanaf 07.00 uur terecht kunt voor je verse croissants, brood en Jus d’orange. Alles van bakker Tom uit het dorp. Naast het brood hebben we ook een brede selectie aan zoetigheden, diverse soorten koek.

Rond lunchtijd kun je hier terecht voor belegde broodjes en huisgemaakte salades. Alles vers en met lokale producten.

Daarnaast richten we een kleine “camping”-winkel in met blikjes frisdranken, bier en wijn, chips, jams en andere lokale producten.

 

Pub & Mini Pub

De grote Pub bevindt zich in de grote feesttent; elke avond vertier en hier zijn frisdranken, bier, speciaal geselecteerde wijnen, bijzondere bieren verkrijgbaar.

De Mini Pub is een kleinere bar op het foodtruck-plein waar je terecht kunt voor een lekker wijntje, speciaal biertje, stuk appeltaart.
Lekker zitten op het naast gelegen Red Wharf Bay en eten van je gerecht van een van de foodtrucks!

 

Offroad – Trial terrein

Ook op het offroad terrein hebben we een klein bar neergezet waar je blikjes, koffie soep en een (warme) snack kunt halen.

 

Food trucks

De onderstaande food trucks zijn aanwezig op donderdag en vrijdag:

.

Pizzeria De Lutte

Authentieke Italiaanse pizza’s uit een traditionele houtoven, knapperig en smaakvol!
Wij gebruiken enkel verse producten en zo leveren wij de Beste kwaliteit.
Proef en ervaar het zelf tijdens het jubileum!

Berend’s Bar

”Al tijdens zijn studie Geschiedenis kwam Berend er erachter dat hij  liever met koken bezig was dan met studeren. Daarom zocht hij een bijbaan in de horeca. Na zijn afstuderen koos hij definitief voor de horeca en deed ervaring op bij verschillende restaurants. Sinds 2017 trekt hij met Berend’s Bar door het land.

Berend’s Bar is een omgebouwde Engelse vintage paardentrailer uit 1974, die ooit gebouwd is in de Land Rover fabriek. Een echte eyecatcher op elk feest, (bedrijfs) evenement, huwelijk of festival! Helemaal nu er sinds 2 jaar een Defender 90 voor rijdt en die Berend’s Bar overal naartoe brengt.
Tijdens het jubileumweekend zal Berend’s Bar Oosterse geïnspireerde gerechten en Loaded Nachos serveren.

 

Culinair On Fire

Van een goed feest wordt iedereen blij. Laten we daar bij Culinair on Fire nou net in gespecialiseerd zijn! De lekkerste gerechten, live voor u klaar gemaakt in onze moderne buitenkeuken. Natuurlijk delen onze chef-koks hun geheimen terwijl u toekijkt!
Tijdens het jubileumweekend zullen wij spareribs, een broodje pulled pork, broodje kippendij en een vegetarische wrap serveren.

Het gehele weekend zal aanwezig zijn:

Cafetaria De Linde

De foodtruck van Cafetaria de Linde uit De Steeg zal aanwezig zijn tijdens het jubileum weekend! 🥳Deze horeca onderneming is al ruim 27 jaar een begrip in De Steeg en de omliggende dorpen en zal de lekkerste friet en snacks voor u bereiden.Op donderdag en vrijdag van 12.00 uur tot 00.00 uur aanwezig en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.

YAZ. Espressobar

Vanuit onze prachtige espressobar voorzien wij graag alle bezoekers van het LRCH jubileum van de lekkerste koffie elke dag vanaf 7.00 uur. Ieder kopje wordt met zorg bereid. Wij maken gebruik van ons eigen merk koffiebonen, welke gebrand worden in een kleine branderij in Limburg. Samen met de liefde voor koffie van onze barista’s, zorgt dit voor een moment om van te genieten. Wij nemen altijd verschillende melkopties mee.

SuperStroopwafel

Zin in iets zoets? Wij verwelkomen jullie graag om te genieten van een versgebakken stroopwafel. Deze worden op het moment van bestellen afgemaakt met warme stroop. Graag tot op het LRCH jubileum ! Team Superstroopwafel.nl