Magazine 05 - 2023

Magazine 05 - 2023

Verschijnt in week 39
Header afbeelding

Camel Trophy | Tribute

Celebrating Camel Trophy

In 1981 gestart met slechts een paar auto’s en uitgegroeid tot een wereld event voor avonturiers. De Camel Trophy is een begrip. Zelfs nu als er een Camel Trophy auto voorbij komt, mijmeren we nog steeds over hoe gaaf het allemaal was. In 1998 was het de laatste keer dat de Camel Trophy met Land Rovers werd verreden; 25 jaar geleden. 

Nu, in 2023, willen we stilstaan bij dat feit en ook die 25 jaar vieren tijdens ons 35 -jarig LRCH jubileum.
We showen graag een groot aantal (originele) Camel Trophy auto’s, zo mogelijk uit alle hoeken en gaten van de wereld.
Het idee is, dat er ook lezingen gegeven worden over de ‘good old days’ van de Camel Trophy.

Hiertoe hebben we al de Nederlandse deelnemer Raoul Jacobs bereid gevonden zijn verhaal te doen en zijn ervaringen te delen van zijn deelname in 1989 in het Amazone gebied.
Naast Raoul heeft ook Rob Visser zich bereid verklaard zijn avontuur en ervaringen met ons te delen. Rob was deelnemer in de laatste “Land Rover Camel Trophy’ 1998 die werd verreden met de (voor toen) nieuwe Freelander.

Maar we zoeken nog meer verhalen van deelnemers of mensen uit de organisatie om hun verhaal te horen en met het publiek te delen. Ben jij één van hen en wil jij jouw verhaal delen? Neem dan contact op met ons.

Omdat we ook het 75-jarig jubileum van Land Rover vieren, is er ook een concours / static show. Jouw Camel Trophy auto kan hier tussen staan!
Daarnaast bieden we ruimte aan clubstands, dus kom maar op met de Camel Trophy auto’s en meld je hier vast aan.

Nog verdere vragen?

Heb je nog vragen over deelname aan het Camel Trophy gedeelte van ons Land Rover Festival, neem dan contact op met ons team.