Magazine 2020 - 05

Magazine 2020 - 05

Verschijnt in week 42
Header afbeelding

Redacteuren Website

LRCH organiseert ruim 20 evenementen per jaar. De website is daarbij een zeer belangrijk kanaal. Onze leden worden via de jaaragenda geïnformeerd over clubactiviteiten en kunnen online inschrijven. Ook staan op de website verslagen van evenementen, informatie over de club en diverse wetenswaardigheden rond het merk Land Rover.

Begin 2018 is de website volledig vernieuwd. Daarbij is de huisstijl in lijn gebracht met het LRCH Club Magazine. Verder is het content management ondergebracht in Word Press. Na de introductie zijn en worden op basis van de gebruikservaringen regelmatig optimalisaties doorgevoerd.

In de loop van 2020 wordt ook mogelijk gemaakt, dat activiteitencommissies zelf hun content gaan beheren. Daarbij heeft de LRCH Webredactie een ondersteunende en adviserende taak.

Wij zijn op zoek naar mannen en vrouwen die club breed een rol willen vervullen als Webredacteur (M/V). Onze Webredacteuren werken nauw samen met het Hoofd Webredactie, de Content Managers van de verschillende activiteitencommissies, de Webanalist en de Social Media Manager. Daarbij staat naast teamwork gezelligheid hoog in het vaandel.

Wat ga je doen 

  • Inrichten en onderhouden van de clubagenda.
  • Creëren en onderhouden van content.
  • Eindredactie op content van activiteitencommissies.
  • Onderhouden/optimaliseren van de handleidingen en de schrijfwijzer.
  • Genereren van ideeën ter doorontwikkeling van de online propositie.

Wat verwachten we

  • Uiteraard is goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.
  • Het is handig (enige) ervaring te hebben met Word Press en Google Analytics.
  • Naar schatting vergt het gemiddeld 8-10 uur van je tijd per maand.

Heb jij als Land Rover liefhebber en lid van LRCH veel affiniteit met content management en overzie je mogelijkheden die ons als club online verder gaan helpen? Neem dan contact op het Hoofd Communicatie via het contactformulier om te bespreken of deze rol mogelijk iets voor jou is.