Magazine 2020 - 01

Magazine 2020 - 01

Verschijnt in week 07
Header afbeelding

Manager Clubshop

De LRCH Clubshop is een graag gezien onderdeel van diverse clubevenementen door het jaar heen. Leden verheugen zich er duidelijk op om te zien wat er te shoppen valt voor bijvoorbeeld een verjaardag of een aanstaande feestdag.

Clubshoppers Alexander en Amarens zijn opzoek naar enthousiaste en geschikte opvolgers.  Zij hebben jaren en jaren letterlijk de kar hebben getrokken moeten door omstandigheden ‘hun’ Clubshop loslaten. En dat spijt ze enorm. Het plezier dat ze eraan hebben zullen ze ontzettend missen.

Wie heeft een ondernemershart en liefde voor de club(shop) en wil deze prachtige shop voortzetten voor een aantal evenementen per jaar? Het is een onwijs leuke en diverse vrijwilligersjob binnen de club!

Wat ga je doen

  • De clubshop is aanwezig op circa 4-5 evenementen per jaar van de Off Road en de All Road Commissie en de 4×4 Vakantiebeurs.
  • Er moeten leuke items worden bedacht en ingekocht om ze vervolgens te kunnen verkopen.
  • Je doet aan voorraadbeheer.

Wat verwachten we van je

  • Je hebt affiniteit met het selecteren van Land Rover gerelateerde kledingstukken en gebruiksartikelen en het daarover voeren van gesprekken met leveranciers.
  • Het runnen van de clubshop is zoveel meer dan alleen verkopen. De clubshop staat niet alleen op een clubevenement, maar dient ook als informatiepunt. Zo heb je veel contact met clubleden en je vindt dat leuk om te doen.

Wil je meer weten over het runnen van de clubshop? Wat er zoals bij komt kijken en hoeveel tijd je hier ongeveer aan kwijt bent? Neem dan contact op met via de contactpagina.

Hieronder een impressie van de Clubshop tijdens ons fantastische 30 jarig jubileum!