Magazine 2020 - 05

Magazine 2020 - 05

Verschijnt in week 42
Header afbeelding

Redacteur Social Media

Als LRCH organiseren wij ruim 20 evenementen per jaar. Hierbij zijn onze social mediakanalen, in samenhang met de club website, van zeer groot belang om onze (potentiële) leden te informeren. Denk aan inschrijvingen op onze evenementen, het delen van foto’s van evenementen, wetenswaardigheden over Land Rovers en alles wat verder van belang is voor onze club en onze doelgroep.

Wij maken gebruik van meerdere Facebookpagina’s, waarvan de hoofdpagina zo’n 4.500 volgers heeft en waarop wij vrijwel wekelijks berichten publiceren. Daarnaast beschikken we over een aantal Instagram accounts en een YouTube kanaal. Een groot deel van onze leden, maar zeker ook andere belangstellenden weten ons via deze kanalen te vinden.

Mede doordat het speelveld zich steeds verder uitbreidt, zijn wij per direct op zoek naar een Social Media Redacteur. De Social Media Redacteur (M/V) werkt nauw samen met het Hoofd Communicatie en de verschillende activiteitencommissies van de LRCH.

Wat ga je doen

  • Formuleren van een, voor de LRCH, passend social media beleid.
  • Stroomlijnen van de diverse kanalen in aantallen en focusgebieden.
  • Club breed coördineren van inzet en gebruik.
  • Inrichten van web care.

Wat verwachten we

  • Uiteraard is goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste
  • Kennis op het gebied van social media analytics is zeer gewenst
  • De tijdsbelasting is sterk afhankelijk van jouw kennis en ervaring

Heb jij als Land Rover liefhebber en lid van LRCH veel affiniteit met social media en overzie je mogelijkheden die ons op deze kanalen verder gaan helpen? Ben je communicatief sterk en ga je verantwoordelijkheid niet uit de weg, neem dan contact op het Hoofd Communicatie via het contactformulier om te bespreken of deze verantwoordelijke rol mogelijk iets voor jou is.