Magazine 01 - 2024

Magazine 01 - 2024

Verschijnt in week 5
Header afbeelding

LRCH zoekt nieuwe voorzitter

 

De LRCH is een grote club met zo’n 2.500 leden en 100 vrijwilligers. Op jaarbasis organiseren we ruim 20 evenementen en brengen we 6 keer het fameuze clubmagazine uit. Daarnaast hebben we vele duizenden volgers op sociale media. Voor al deze dynamiek zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter. 

Wat ga je doen?
Als voorzitter ben je het boegbeeld van de club geef je leiding aan het 6-tallige bestuur. Je bent gesprekspartner voor allerlei externe partijen waaronder bijvoorbeeld zuster Land Rover clubs in binnen- en buitenland. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle optredens en uitingen in en naar de verschillende media. 

Wat wordt er verder van je verwacht?
Passie voor het merk Land Rover en het beste willen bereiken voor de club zijn belangrijke elementen. Je vindt het mooi om deel uit te maken van een grote groep vrijwilligers die met veel inzet allerlei evenementen organiseren. Je kent de club en hebt bestuurlijke ervaring. 

Neem contact op
Wil je van gedachten wisselen over je eventuele kandidatuur? Neem contact op met het bestuur voor een afspraak. Mail naar: secretaris@lrch.nl