Magazine 3/4

Magazine 3/4

Verschijnt in week 26
Header afbeelding

Kick Off LRCH 4D Challenge 3rd Edition

3e editie van de 4D Challenge – 20 tot en met 23 juni 2018

 

Bekijk het videoverslag dat filmer Marco de Roos heeft gemaakt van deze ochtend.

Op zondag 15 april kwam een groot deel van de deelnemende teams bijeen bij Land Rover Jaguar dealer van Mossel in Apeldoorn. Als één van de sponsoren van de LRCH 4D Challenge 2018 – 3rd Edition, stelden zij belangeloos hun showroom beschikbaar. De deelnemers, bij wie we vertrouwde en nieuwe gezichten zagen, kregen daar een uitgebreide toelichting van de beide projectleiders Raymond Versloot en Marcel van Panhuis.

Al snel werd duidelijk, dat de deelnemers een pittige maar zeer afwisselende LRCH 4D Challenge tegemoet kunnen zien. Vanaf een nader te bepalen startpunt “ergens in Nederland” gaat de groep via België vervolgens naar Duitsland. De uitvalsbasis aldaar is Camping Donnersberg in Gerbach die een ook een belangrijke bijdrage levert aan het welslagen van dit bijzondere evenement.

De verdere sponsors zijn Gabbag en Pinewood die zowel de deelnemers als de vrijwilligers voorzien van bijvoorbeeld waterdichte tassen en herkenbare shirts.

De foto’s, gemaakt door Norbert Duijvelshoff geven een goed sfeerbeeld van de kick off. In het eerstvolgende LRCH magazine 3/4 volgt een meer uitgebreid verslag.

Heb je nadere belangstelling voor dit LRCH evenement of overweeg misschien je zelf deel te nemen? Er zijn nog enkele startnummers beschikbaar. Ga dan snel naar de uitgebreide informatie over de 4D Challenge 2018!