Magazine 3/4

Magazine 3/4

Verschijnt in week 26
Header afbeelding

Bent u er klaar voor?

Festival Programma

Toen u inschreef voor het LRCH 30 Years festival verwachtte u veel te krijgen, maar zoveel? Wat u hier ziet zijn alleen nog de hoogtepunten. Want veel plezier, ontmoetingen om nooit te vergeten, fantastisch eten en drinken, hopelijk uitstekend weer en wat u allemaal meebrengt is allemaal inbegrepen.

Heb je een vraag over het LRCH 30 Years festival, stel deze gerust via het contactformulier.

Stroom op uw plekkie

De organisatie van het LRCH 30 Years Festival zorgt voor spanning, maar kan geen stroom op elke kampeerplek garanderen. De stroom waarin we voorzien is van het type 230Volt en 50Hz en u kunt het volop consumeren via een door uzelf meegebrachte CEE campingstekker en verloop.

 Sportief de omgeving verkennen

Tijdens het LRCH 30 Years festival zijn er tal van mountainbike fietsroutes uitgezet. Kort en langer.

Hoe leuk sportief is het om per fiets de mooie landelijke omgeving te verkennen? Er zijn beperkt fietsen te leen (ook kinderfietsen), maar neem gerust uw eigen fiets mee.

Uw aankomst

Het festivalterrein opent vrijdag 18 mei om 15:00 uur de poorten. Wanneer u klaar bent met het bouwen van uw kampement hoeft u niet naar de winkel om boodschappen te doen. Kom genieten van een Land Rover only Food Truck festival met zo’n 15 unieke Land Rover eetgelegenheden (op uw kosten).

PS: de poorten sluiten om 22:00 uur, dus wees er op tijd bij of kom op zaterdag, welkom vanaf 08:00 uur.