Magazine 05 - 2023

Magazine 05 - 2023

Verschijnt in week 39
Header afbeelding

2018 - Ladies Day - Mix & Mud

Tekst: Thirza-Vivian Hoogreef

Foto’s: Paul van der Zwan

Op zondag 10 juni werd de jaarlijkse Ladies Day gehouden op ActionPlanet in Spaarnwoude.

Er stonden drie activiteiten op het programma:

  • Off-road rijden onder begeleiding van een instructeur en gebrieft door Richard Vonk van Camel Events.
  • Het maken van twee alcoholvrije cocktails, de ‘Mojito’ en ‘Seks on the beach’.
  • Een rit door het prachtige recreatiepark Spaarnwoude, over de smalle dijk door het pittoreske dorpje Spaarndam en tussen de restanten van de stelling van Amsterdam.

De ladies waren welkom vanaf 09.00 uur. Bij aanmelding werden zij in twee groepen verdeeld op basis van hun off-road rij ervaring hetgeen ze hadden opgegeven bij de inschrijving. De dames die begonnen met off-road rijden, kregen tips en tricks te horen tijdens een presentatie van Richard in de omgebouwde quad garage op het terrein. Ondertussen ging de andere groep dames in de lodge van start met het maken van de cocktails om aansluitend de rit te rijden. Toen iedereen om 12.30 uur terug kwam in de lodge, was het zonnetje inmiddels doorgebroken zodat de dames lekker konden lunchen op het terras.

Voor het middag programma werden de groepen omgedraaid. De off-road rijdsters van de ochtend gingen cocktails maken en de rit rijden en vice versa. Tussen 16.00 uur en 17.00 uur werd deze gezellig dag afgesloten met en drankje en diverse lekkere hapjes, wederom op het zonnige terras van ActionPlanet.

Een uitgebreid verslag volgt in het LRCH Magazine 5 – 2018.