Magazine 5

Magazine 5

Verschijnt in week 40
Header afbeelding

Trial inschrijving competitie - 2018

Ook in ons jubileumjaar organiseren we weer de uitdagende Trialcompetitie. Vier variërende evenementen waarin je jouw offroad skills en die van jouw auto kan tonen. Een spannende competitie, maar wel één waar je met iedere Land Rover aan mee kan doen. Je auto hoeft dus niet uitgerust te zijn als Off Road Challenge monster.

Dit jaar organiseren we 4 evenementen op 4 verschillende terreinen. Je kan er voor kiezen om aan alle edities deel te nemen, maar het is ook mogelijk om je in te schrijven voor één of meerdere evenementen.

Per dag hebben we een dagwinnaar per categorie en aan het einde van het seizoen ook een competitiewinnaar per categorie.

De evenementen

De trailevenementen vinden plaats op:

  • 18 maart 2018, gelijktijdig met de 4×4 Vakantiebeurs in Loon op Zand;
  • 30 juni – 1 juli 2018 in Vasse. Hier maken we voor de liefhebbers gelijk een kampeerweekend van;
  • 30 september 2018, locatie nog niet bekend;
  • 28 oktober 2018, afsluitende NachtTrial in Spaarnwoude.

Inschrijven

Je schrijft je in per auto, ook al staat er (1 persoon) bij de inschrijving onderaan bij het totaal!

Wanneer je inschrijft is dat voor alle evenementen in het jaar en ding je mee naar de overwinning van de competitie! Wanneer je één of enkele dagen wilt meedoen, schrijf je per evenement in. Deze vindt je terug in de agenda!

Voor de competitie 2018 kunnen slechts 30 auto’s meedoen. Schrijf je dus snel in, want VOL = VOL!! Inschrijven voor de jaarcompetitie kan tot 3 dagen voor het eerste evenement.

Trial Commissie commissie
Locatie

Diverse locaties in Nederland

Startdatum

zondag 18 maart 2018 09:00 uur

Inschrijving gesloten