Magazine 5

Magazine 5

Verschijnt in week 40
Header afbeelding

Trial Dag 3 - 2018

Ook in ons jubileumjaar organiseren we weer de uitdagende Trialcompetitie. Vier variërende evenementen waarin je jouw offroad skills en die van jouw auto kan tonen. Een spannende competitie, maar wel één waar je met iedere Land Rover aan mee kan doen. Je auto hoeft dus niet uitgerust te zijn als Off Road Challenge monster.

Dit jaar organiseren we 4 evenementen op 4 verschillende terreinen. Je kan er voor kiezen om aan alle edities deel te nemen, maar het is ook mogelijk om je in te schrijven voor één of meerdere evenementen.

De evenementen

De trailevenementen vinden plaats op:

  • 18 maart 2018, gelijktijdig met de 4×4 Vakantiebeurs in Loon op Zand;
  • 1 juli 2018 in Vasse. De dag ervoor, zaterdag 30 juni, is er een alternatief programma met een clubborrel en een overnachting. Deze dag is niet verplicht.
  • 23 september 2018 in Veldhoven.
  • 27 oktober 2018, afsluitende Nacht Trial in Spaarnwoude.

Inschrijven

Je schrijft je in per auto, ook al staat er (1 persoon) bij de inschrijving onderaan bij het totaal!

Wanneer je inschrijft is dat alléén voor dit evenement. Inschrijven voor de gehele competitie? Het hele jaar meedoen? Helaas kan dat niet meer, omdat de eerste twee evenementen al zijn geweest. Je kunt je nog wel voor de nog volgende evenementen inschrijven. Deze vindt je terug in de agenda! Dit doe je per evenement en kan tot 3 dagen voor het evenement.

Voor deelname van dit evenement en de nog volgende evenementen kunnen slechts 30 auto’s ‘los’ meedoen. Schrijf je dus snel in, want VOL = VOL!!

Trial Commissie commissie
Locatie

Veldhoven

Startdatum

zondag 23 september 2018 09:00 uur

Inschrijving gesloten